17-6: Bartje 200
Onze Joost nam op 17 juni deel aan de Bartje 200, een MTB tocht van 200 kilometer door het Drentse land. Was het bij de wintereditie koud en nat, nu was het droog en stoffig.

Lees verder ........


2017


Op de StormEbike

Weekend Limburg 2017


RaceReetjes in Barcelona


HuttenTransAlp 2011
Lapjesstraten en andere
opmerkelijke foto's

16-6: Stukkie fietsen en Sappie bij Jappie
Na het debacle van donderdagavond, had ik zin om weer eens lekker een eind te fietsen. Verse banden op de Koga en lekker weer met een ZW 3 windje! Op de stoep bij mijn zwager liep het nog niet echt storm met Lapjes
Lees verder ......
18-5: Huwelijk Jasper en Jenneke
Al maanden lang stond de kaart op de schoorsteenmantel met de uitnodiging voor de bruiloft van ons jongste lid en zoon van, met zijn geliefde Jenneke. Dus zou je zeggen, alle tijd voor een goede voorbereiding v.w.b. liedjes en andere grappige annekedotes.... Niet bij Het Zeemleren Lapje dus....
Lees verder ......
12-5: Erik en Ingrid 25 jaar getrouwd
Na de rit door de polder konden we s’ avonds  weer op de pedalen naar Wenum alwaar Erik en Ingrid hun vijfentwintig jarig huwelijk vierden. Door een gebrekkige communicatie over het al dan niet in peloton die kant op te koersen druppelden bijna alle Lapjes binnen.
Lees verder ......
10-5: Dauwtrappen met de Lapjes
Hemelvaartsdag 2018....In de regel is het altijd mooi weer, net als de hele afgelopen week... Maar vanmorgen om 05:45 uur, juist op het moment van vertrek naar De Voorzitters residentie, begon het te regenen....
Lees verder ........
31-3: De weg weer op
Eerste wegrit van het seizoen 2018 met de Lapjes. Dertien stuks stonden onder ideale omstandigheden (d.w.z. waterig zonnetje, droog en bijna geen wind) aan de Waterstraat. Iedereen had het materiaal uiteraard (?)
Lees verder .....

24-3: Lapjes op de Storm E-bike
Nu met nieuwefilmbeelden!!!!
Alweer de laatste bosrit van het winterseizoen en Paparazzi had een surprise geregeld We gingen speciaal voor de Lapjes die daar aan toe zijn, weer een keertje op de E-Bikes van De Vossenberg rijden!
Lees verder ........

20-3: Dutsch Master of MTB Joost
De Dutch Maters of MTB. Afgelopen zondag de tweede editie van deze ‘extreme ultramarathon en ultieme uitdaging voor de MTB en cyclocrosser’, zoals de organisatie het zo mooi verwoord.
Lees verder .......

 

 

Ons logo

Deze website is actief sinds 16-12-2004