31-3: De weg weer op
Eerste wegrit van het seizoen 2018 met de Lapjes. Dertien stuks stonden onder ideale omstandigheden (d.w.z. waterig zonnetje, droog en bijna geen wind) aan de Waterstraat. Iedereen had het materiaal uiteraard (?)
Lees verder .....


2017


Op de StormEbike

Weekend Limburg 2017


RaceReetjes in Barcelona


HuttenTransAlp 2011
Lapjesstraten en andere
opmerkelijke foto's

24-3: Lapjes op de Storm E-bike
Nu met nieuwefilmbeelden!!!!
Alweer de laatste bosrit van het winterseizoen en Paparazzi had een surprise geregeld We gingen speciaal voor de Lapjes die daar aan toe zijn, weer een keertje op de E-Bikes van De Vossenberg rijden!
Lees verder ........

20-3: Dutsch Master of MTB Joost
De Dutch Maters of MTB. Afgelopen zondag de tweede editie van deze ‘extreme ultramarathon en ultieme uitdaging voor de MTB en cyclocrosser’, zoals de organisatie het zo mooi verwoord.
Lees verder .......
16-3: Bert Keizer 4e op WK Masters Sprint Games
Konden we u melden dat ‘onze’ Bert in januari 5e was geworden bij het WK masters Allround in Baselga, begin (3 en 4) maart  stond hij een stapje (4e) hoger bij het WK Masters Sprint Games in Moscow.
Lees verder ..........
10-3: Gebroken bosrit
Een week geleden werd er nog volop geschaatst, of nat pak gehaald, op natuurijs, vandaag kon de halve garderobe thuis blijven met echte lente temperaturen. Kniene was zelfs in de korte broek
Lees verder ......
2-25: Nieuwjaarsreceptie
Vroeger was alles beter, zegt men wel eens. Dat is zeker het geval bij het in ere houden van tradities...Bij voorbeeld zaterdags op tijd vertrekken, een jaarlijkse BBQ en ook de Nieuwjaarsparty van ons aller fietskluppie.
Lees verder ........
10-2: Junior in de Carnavalsoptocht en stukkie fietsen
Carnavalsoptocht in Rossumdaerp altijd leuk om te gaan kijken, dacht ook Junior vandaag. Gezellig met zijn vriendengroep, alleen wist hij niet dat hij en zijn aanstaande zelf mee zouden lopen. Ze werden in passende kleding gehesen en middels een touw en band werden ze alvast aan elkaar verbonden.
Lees verder .......
22-1: Bert Keizer 5e op WK Masters
Van 19 t/m 21 januari werd in het Italiaanse Baselga di Pin,e de 27th Masters’ International Allround Games gehouden, oftewel de WK schaatsen voor de wat oudere sporters, tussen de 30 en 100 jaar zeg maar.
Lees verder ......
Verslag van Bert toegevoegd

 

 

Ons logo

Deze website is actief sinds 16-12-2004