21_11: Een tijd van komen en een tijd van gaan
Ze zeggen weleens : d’r is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor mij is er nu een tijd van gaan bij het roemruchte gezelschap De Lapjes. Ergens begin deze eeuw ontsproot het idee om mee te doen met de beruchte Keiler in Nunspeet.
Lees verder ......


De Beuk d'r bij in

Bekijk hier dat ging


2016


Op de StormEbike


Weekend Ardennen 2015


RaceReetjes in Barcelona


HuttenTransAlp 2011Lapjesstraten en andere
opmerkelijke foto's

11-11: Joost 5e in Sportsbalmcross
11 november is de dag dat mijn lampje branden mag zongen de kinderen s’ avonds, maar bij de deelnemers aan de jaarlijkse Sportsbalmcross van HDKS ging dat lampje eerder die dag langzaam uit.
Lees verder ........
4-11: Weer een nat einde van een mooie middag
Tien Lapjes en Henk die weer met Fried mee kwam voor een rondje door het herfstbos. Wel wat bedrukte gezichten want de radar liet zien dat er regen in aantocht was en de regenjas zat in menig achterzak en die zou vandaag wel aangaan. Mooie Mario was weer op de Focus en had de crank goed vastgezet met Locktite Lees verder ......

21-10: Gisola Emster Veldtoertocht
Na een periode met prachtig nazomer weer, stond er voor zaterdag de 21e oktober niet veel goeds op de weerkaarten van Nederland...En op de 21e was nu juist de Emster veldtoertocht van onze vrienden van HDKS gepland. Uiteraard zouden we met de Lapjes met een grote delegatie meedoen
Lees verder ..........

7-10: Natte start en 'beschuut met muusies'
De eerste zaterdag van oktober betekend traditioneel de eerst rit met de mountainbike op de zaterdag! Het KNMI in De Bilt had regen beloofd voor de gehele dag en dat beloofde natuurlijk niet veel goeds qua opkomst.

Lees verder .........

21_9: Weekend Limburg Compleet met Film
Om de teleurstelling van vorig jaar te voorkomen, toen er door gebrek aan belangstelling geen weekendje Eifel, Ardennen of Friesland op het programma kwam, heeft de donderdagavondbosbeulen groep dit jaar het voortouw maar genomen en al in een vroeg stadium (juni) een datum geprikt.
Lees verder ...........
26-8: Rondje IJsselmeer
Als afluister van een aantal weken lange fietstochten maken op de vrijdagochtend had Bertus van den Burg nog een leuk toetje in gedachten. Een aantal leden van de harde kern zag dat wel zitten en konden nog een enkele fietsers over de streep trekken
Lees verder .....
23-8: Duchenne Heroes
Zoals elk jaar gaat onze voorzitter met een team van de VMI wel een sportieve uitdaging voor een goed doel aan, zo ook dit jaar weer. Hij heeft er, tegen zijn natuur in, nog weinig ruchtbaarheid aan gegeven maar we willen het hier toch vermelden.
Lees verder ...........

 

Ons logo

Deze website is actief sinds 16-12-2004