22-1: Bert Keizer 5e op WK Masters
Van 19 t/m 21 januari werd in het Italiaanse Baselga di Pin,e de 27th Masters’ International Allround Games gehouden, oftewel de WK schaatsen voor de wat oudere sporters, tussen de 30 en 100 jaar zeg maar.
Lees verder ......


2017


Op de StormEbike

Weekend Limburg 2017


RaceReetjes in Barcelona


HuttenTransAlp 2011
Lapjesstraten en andere
opmerkelijke foto's

20_1: Ritje door het grote waaibomenbos
Elf Lapjes aan het vertrek, maar al snel bleek SmartLapje te veel last te hebben van lichamelijke malheur. Al wandelend/rustig fietsend, zou hij zijn weg vervolgen en op tijd de kantine warm stoken.
Lees verder ........
11-1: Hoog water
Woensdag hoogwaterritje (op donderdagmiddag).
De Brander belde ons op voor een hoogwater ritje. Mooi met ons 3 en langs de IJssel gereden om het hoge water te bewonderen. Het water stond tot aan de kering maar deze was nog niet in werking.
Lees verder ........
30-12: OudejaarsSnertrit
Eén na laatste dag van het jaar en die begon met de nodige regen maar in de middag zou het opklaren, en zowaar gebeurde dat ook. En mede doordat Mooie Mario snert en soep na afloop had belooft was de opkomst nog best aardig te noemen
Lees verder ........
28-12: Joost in de Drenthe 200
De Drenthe200. Volgens de website omschreven als ’een extreme marathon voor mountainbike, fatbike of cyclocrosser’.
Als wedstrijd in de wedstrijd wordt ook het NK Fatbike verreden. 1 grote ronde door Drenthe met start en finish in Roden
Lees verder .......
23-12: Korte Kerstrit
Tien Lapjes vanmiddag aan het vertrek! Joost ging voor de eerste maal met zijn nieuwe Giant ToughRoad SLR 0 het bos in. donderdag staat voor hem de Drenthe 200 Extreme marathon op het programma!
Lees verder .......
16-12: Takke(n)rit met Pizza na
Vanmiddag maar weer eens de Apex uit de schuur getrokken om met de Lapjes de laatste sneeuw te trotseren. Met negen man aan de start en de belofte van Biston dat er een biertje en een hapje aan de finish zou staan gaf nog extra goesting...
Lees verder......
2-12: Winters ritje
Het had een paar graadjes gevroren en door de aangevroren mist van afgelopen nacht was het bos in een mooie witte wereld veranderd En met tien man op de stoep, leek het ook weer een mooie tocht te worden!
Lees verder ........
25-11: Van Wiesel tot Nunspeet
De hele week werd er door de meteorologen regen en zelfs natte sneeuw beloofd voor de zaterdag, maar vanochtend had het licht gevroren en scheen het zonnetje...En de verwachtingen voor de rest van de dag waren best wel goed!
Lees verder ......
21_11: Een tijd van komen en een tijd van gaan
Ze zeggen weleens : d’r is een tijd van komen en een tijd van gaan. Voor mij is er nu een tijd van gaan bij het roemruchte gezelschap De Lapjes. Ergens begin deze eeuw ontsproot het idee om mee te doen met de beruchte Keiler in Nunspeet.
Lees verder ......
26-8: Rondje IJsselmeer
Als afluister van een aantal weken lange fietstochten maken op de vrijdagochtend had Bertus van den Burg nog een leuk toetje in gedachten. Een aantal leden van de harde kern zag dat wel zitten en konden nog een enkele fietsers over de streep trekken
Lees verder .....

 

 

Ons logo

Deze website is actief sinds 16-12-2004