Pratend ###je ziet Abraham


De Abraham op het Loar geplaatst, klik hier voor de foto´s en verslag

Onze Wilfried ziet een dezer dagen Abraham en daarom hadden zijn vrouw en zoon vele bekenden en familie uitgenodigd om dit samen te vieren. Het Zeemleren Lapje kon daarbij natuurlijk niet ontbreken om dit trouwe lid over die hoge drempel heen te tillen. Bijna alle leden waren aanwezig om hem ten overstaan van een ieder even in het zonnetje of voor paal te zetten, u mag hier zelf een invulling aan geven. Enkele creatieve leden hadden na maanden (uurtje) van voorbereidingen een schandpaal voor Frietje in elkaar gezet. Friet werd eerst geblinddoekt, dit moest voor hem nog even onbekend blijven, en aan de schandpaal genageld. Hij werd hierin te kijk gezet als zijn tweede meer passende bijnaam "pratend ###je", sorry mensen ik krijg het niet uit mijn toetsenbord, er kunnen ook kleine kinderen kijken. Bekijk de foto´s en vul zelf de ontbrekende letters in, lukt dit niet dan hebt u nog enige voorlichting nodig, één tip, het is een (meestal verborgen) vrouwelijk lichaamsdeel.
Na het verwijderen van het laken zagen de aanwezigen een echt pratend ###je (sorry), en na het verwijderen van de blinddoek leek dit nog sprekender. Hijzelf keek wat verbaasd maar had een vaag vermoedden waarin hij verzeild geraakt was.
De overige leden stelden om beurten een vraag aan Friet en bij elk fout antwoord mocht er met de zaodbukse op hem geschoten worden. U raad het al, goed of fout geschoten werd er toch. De aanwezigen kregen zo wel enkele aardige feiten uit het leven van deze “oude” man te horen. Onschuldige vragen als de verjaardag van zijn zus wist hij geen antwoord op te geven, zijn eerste vriendin wilde hij geen antwoord geven. Dat hij getongzoend had met een zevental koeien kwam er na lang vragen toch uit, maar ik was buiten westen was zijn verweer, oorzaak drank. Zelfs zijn moeder kreeg nu de kans om hem even enkele kritische vragen te stellen, maar had toch ook wel een beetje met hem te doen. `Jullie doen toch wel voorzichtig met hem` vroeg ze, maar het zijn z´n broers werd haar verteld, “daarom juist”. Toen Friet na al die comprimerende vragen helemaal onder het zaadsel daar zo aan de paal stond kwam Gerrie met de koffer aangelopen. Ieder dacht dat dit de welbekende druppel was en ze zou vertrekken, maar ze kwam naast hem staan en vertelde hem dat ze samen een reisje gingen maken om een en ander uit te praten. Nadat hij uit zijn benarde positie was verwijderd werd hem nog een emmer met Zaadsel van alle leden aangeboden waar nog van allerlei resten in dreven. Hierna werd de barbecue ontstoken en heeft Wil menig broodje kunnen halen waar Fred zijn vingers bij opat en hijzelf geen hap van kreeg. Werd er menig biertje, ook door de dames, getapt en het vuurtje af en toe letterlijk en figuurlijk opgestookt.
Het was hierna nog lang gezellig en het werd later en later, hoe laat??????????

Gerrie, Nick en Wilfried nogmaals van harte en bedankt voor deze gezellige avond.

Bekijk de foto´s en ontdek wiens ko......eh.... zitvlak hier staan afgebeeld