Nieuwjaarsreceptie HDKS

Zaterdag 12 januari was op z’n zachts gezegd niet echt een lekkere fietsdag, op de App druppelden al wat afzeggingen binnen. Gelukkig hadden de HDKS mannen een goed excuus omdat zij de nieuwjaarsreceptie van hun cluppie hadden. Joost kwam mij keurig met de vierwieler ophalen op droog op de feestlocatie aan te komen. Na het gebruikelijke handjes schudden heette de voorzitter iedereen welkom en hief het glas op een mooi fietsjaar. I.v.m. het 40 jarig jubileum staan er de nodige activiteiten op de kalender het komend voorjaar en er zijn weer de nodige gebruikelijke activiteiten.
Vervolgens werd eerst uw Paparazzi gehuldigd en in een verse kampioenstrui gehesen als Toerkampioen van 2018, (beste in de regelmatigheidsritten) hebben we tenminste weer iets om aan te trekken. Daarna werd Jelle ter Weeme als de jongste clubkampioen van HDKS ooit ook in zijn kampioenstrui gehesen. Bloemetje er bij, plaatje schieten door en voor de lokale media en dat was het dan weer.
Even later mocht ook Joost nog even naar voren komen, de beker van de Zilveren Sigaret was weer boven water en van nieuwe naamplaatjes voorzien. En aangezien Joost in 2018 hierbij de snelste was kreeg hij alsnog deze wisseltrofee door de voorzitter uitgereikt. Mooie beker waar al meer Lapjes namen op zijn te vinden zoals Leon, Sander en heel vaak Theo.
Vervolgens was het nog heel lang gezellig bij de Musketiers in Emst maar dat hebben wij niet afgewacht, echte sportmannen kunnen zich dat niet veroorloven.

Paparazzi

Bekijk hier de foto's