Samen voetbal kijken aan de Diekerweg
Nederland - Chili

Maandagavond stroomde de Arena weer redelijk vol aan de Diekerweg, weinig Lapjes overigens, en werd het toch nog gezellig. Valt uit de beelden niet echt op te maken want de eerste helft was nog niet al te fraai. Uw Paparazzi had de camera in de hoek op een geluidsbox gepositioneerd, of dat misschien de reden was van het missen van de 2e helft weten we niet maar hij zat vast.
We wilden ze u in ieder geval niet onthouden, spannend was het niet vandaar maar iets vlotter.

 

 

Samen voetbal kijken aan de Diekerweg
Nederland - Mexico

Zondag 29 juni kleurde Nederland weer Oranje, ook wij gingen weer richting Diekerweg waar de opkomst in eerste instantie wat tegen viel. Maar het werd uiteindelijk nog best wel vol en gezellig, al moesten we daar wel heel lang op wachten. Zoals bekend de eerste helft niet echt spectaculair al was het af en toe wel spannend. Gelukkig kwam alles nog goed, en gelukkig hebben we de beelden nog,  de camera had het nu wel allemaal vast gelegd.

Paparazzi

 

 

Samen voetbal kijken aan de Diekerweg
Nederland - Costa Rica

Samen voetbal kijken aan de Diekerweg, Nederland - Costa Rica dit keer.
Een van de supporters ging even onderuit maar maakt het verder goed.
Was een lange avond maar met een mooie KRUL aan het einde.

 

Samen voetbal kijken aan de Diekerweg
Nederland - Argentinië

Samen voetbal kijken aan de Diekerweg, halve finale Nederland – Argentinie. De opkomst met zo’n 25 fans was niet al te groot maar gezellig …… euhh … gespannen was het wel.
Helaas liep het niet helemaal zoals gehoopt werd maar uiteindelijk was er toch nog een klein lichtpuntje. 9 Juli werd toch nog een bijzondere Oranjedag, er zal nog lang over nagepraat worden.

Familie Dieker, weer bedankt voor de gastvrijheid