Witte Kroondomein

De eerste maal van het winterseizoen het Kroondomein weer in en...het KNMI had sneeuw beloofd! Dat zou dus een grote opkomst worden....NOT... Slechts vier (4) Lapjes durfden het aan om de wondere witte wereld te ontdekken... De rest bang voor een beetje sneeuw en modder...?? Biston, Stampert, Fried et moi niet....Beetje jammer dat de rest de verse sneeuw gemist heeft, maar zoals vorige week al werd gezegd; gemist wordt je niet... Waar we gereden hebben? Klik op deze link en Fried heeft nog foto's die hij aan Paparazzi zou sturen...Maar dat zal hij wel vergeten....

Jan Knien

En Fried heeft het niet vergeten, dus bij deze enkele foto’s van de dappere mannen die de natte prut opzochten.

Ondergetekende vond het lichamelijk nog niet verantwoord met de mannen op zaterdag mee te gaan, maar zondagmorgen was het wel iets frisser maar ook gezonder weer. Dus met de Ketting vrienden het bos ingedoken en de besneeuwde hoogvlaktes van het Kroondomein opgezocht. En ook toen was het nog prachtig wit in onze achtertuin. En met min vier was de ondergrond volgens mij ook een stuk aangenamer om lekker rond te fietsen, wel her en der glad op de doorgaande wegen die eerst werden genomen. Mooie Mario nam nog even het voortouw maar wilde of kon niet horen met zijn oortjes diep onder zijn muts verstopt, dus zagen we die pas terug bij de Bosrand. Uw Paparazzi zocht de smallere paadjes op en die waren prima te fietsen, en zo slingerden we nog een tijdje door een witte wereld. Naarmate we Vaassen naderden werd het weer groener, tijd voor een bakkie bij de Bosrand dus, waar ook de andere Kettingleden waren gearriveerd.
Het Kettingrondje

Iets verscholen achter een muurtje trof ik er ook de RaceReetjes, zij waren wezen wandelen in het Kroondomein maar hadden geen sneeuw gezien. Niet ver genoeg geweest dus.
De dames zaten eerst nog aan de koffie maar al ras kwam de J├Ągermeister op tafel om het koude lijf op te warmen. En dat terwijl er zo veel dampende mannen naast hun tafel zaten.
Toen de Ketting de koffie op had en vertrok heeft op aandringen van de dames uw Paparazzi ook maar een J├Ągermeister samen met de dames naar binnen gewerkt om de opkomende hoestbui weer enigszins te onderdrukken. Het was nog effe gezellig met de dames.

Paparazzi