Paparazzi Clubkampioen HDKS

Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van Houd De Ketting Strak werd uw Paparazzi gehuldigd als Clubkampioen van 2011. Was natuurlijk al een tijdje bekend maar vandaag was er dus de ceremonie protocollair, en dat net als een tourwinnaar zonder ook maar één wedstrijd te winnen.
Tweede was Eshwin Hamer en derde onze Smartlapje, de Makelaar won wel zijn eigen rit maar eindigde totaal als 14e.   Als aandenken mocht ik weer een wielershirt met opdruk in ontvangst nemen, dit keer voor de wat koudere dagen met lange mouwen.

De vrijwilligersprijs was dit jaar voor Henry Jacobs en de sportiviteitprijs was voor de zoveelste keer voor Gerti Tellegen.

 

 

 

Brander gaat als de Brandweer

Het vrije woensdagmiddagcluppie had weer eens prachtig fietsweer, daar lag het dit keer niet aan, wel aan de man.
Eerst op zolder fietsje kieken, de race Specialized was eindelijk voorzien van een paar passende zwarte Roval velgjes.
Daar kan nog heel wat asfalt onderdoor rollen.
En op de benedenverdieping nog een Specialized, zo’n Stumpert met van de wielen waar je hoogtevrees bij krijgt. Testbike stond er op, nou dat wilden we wel eens meemaken.

En of we het geweten hebben. heb ik daar de afgelopen maanden steeds een beetje op halve kracht rond zitten te trappen om die Brander nog een beetje in het zicht te houden. En niet dezelfde afgang als Koga te laten beleven. Ben ik een keertje niet fit en verkouden word er gelijk misbruik van gemaakt.
Vanaf de eerste meters Jumpte die Stupert als een dolle door het bos.
Nu geeft een nieuwe fiets altijd wel ‘moraal’ en voel je jezelf als herboren, daar was hier geen twijfel over. Nu maken ze tegenwoordig de accu’s wel steeds krachtiger en kleiner dus hebben we nog even goed gekeken of we toch niet ergens een motortje konden vinden maar alles is blijkbaar goed weggewerkt.
We hebben hem nog proberen over te halen toch vooral zijn oude C#nn#nd#l# trouw te blijven maar volgens ons is de beslissing al genomen. Nog zo’n idioot op kop er bij a.s. zaterdag, gelukkig weet deze wel beter de weg.

En de Brander,… die zat als een koning met 7 lu…. trots hoog op zijn nieuwe speeltje om zich heen te kijken. ‘Dit fiets zo mooi en makkelijk, prachtig gewoon’ waren steeds weer zijn woorden.
Nu hebben wij al jaren gezegd dat die C#nn#nd#l# voor geen meter fietst dus zal stampertje binnenkort ook wel overstag gaan. Een voorzichtige tip leverde als commentaar dat hij liever 500 euro meer betaalde bij een ander dan bij de Speciale dealer in Apeldoorn. Iets met garantie of zo ……

Toch nog wel lekker gefietst al was de luchtpijp wat krap om voldoende weerstand te kunnen bieden. De Brander lachte in zijn vuistje maar dat zal hem wel weer vergaan als ik weer de oude ben.
Wie het laatst lacht ……….

Paparazzi

 

Dat rechter plaatje zagen wij dus de hele middag