Rabobank Sportsbamcross

De Rabobank Sportsbalmcross stond weer op de kalender, waar in vroeger jaren ook nog wel veel Lapjes aan de start stonden en ons eigen ‘clubkampioenschap’ werd uitgevochten.
Hoe anders was het vandaag, prachtig fietsweer en slechts één Lapje en twee semi’s aan de start.
Dennis, die kwam er helemaal met de hele familie voor uit Utrecht, Junior en uw Paparazzi waren dit jaar gewoon van de partij en niet bang voor die molshoop.
En dit was ook gelijk de finishvolgorde (5-6-7) na een aantal andere cracks.
En om alle wijsneuzen voor te zijn, …. Ja … ja …, Junior heeft deze ouwe vandaag verslagen.
Tot groot genoegen van good old Willie van Essen, die de dag van zijn leven had en de en na de andere opmerking richting vader en zoon afvuurde.

Na de start waren de eerste vier al vrij snel uit het zicht en daarachter kwamen wij dus. Dennis als 5e en Paparazzi als 6e, Junior volgde in het kielzog van 1e dame Hester Wagenaar. In de derde ronde kwamen beiden langszij en probeerde Junior het gaatje naar Dennis te dichten wat net niet lukte. Paparazzi bleef bij de jonge dame in het wiel, wat mij best beviel, maar met nog twee ronden te gaan maar weer even aangezet om die vernedering ook nog niet eens aan te moeten horen.

Het HDKS clubkampioenschap is binnen voor uw Paparazzi en aangezien Junior eerste (semi)Lapje was mag hij zich voor mij clubkampioen van de Lapjes noemen. Hadden jullie maar mee moeten doen. ;-))
Ok …….. Dennis was er ook nog maar heeft langzamerhand minder diensturen dan Junior.
En … ’t is wel mijn zoon!!!

Hier kunt u de foto’s bekijken die door Mamarazzi zijn gemaakt.

Paparazzi

Uitslagen:

1 Johan Wagenaar Epe gast 2 Jasper Pannekoek Vaassen gast 3 Sander Pannekoek Vaassen 4 Hester Wagenaar Epe Dame gast 5 Romy Berends Emst Dame 6 Jeroen Berends Emst 7 Peter v Grootheest Zwolle 8 Bert Keizer Vaassen 9 Bertus van de Burg Epe 10 Gert Tellegen Emst 11 Arend Stegeman Vaassen 12 Marcel Commandeur Oene 13 Theo Bouwmeester Vaassen 14 José Lagerwey Epe Dame 15 Erik Beekman Vaassen 16 Jolanda vd Ende Epe Dame 17 Natascha Doornebosch Emst Dame 18 Tinus van Huffelen Epe 19 Paulien Potman Emst Dame