Nieuwjaarsborrels

Zaterdag 15 januari was de dag van de nieuwjaarsborrels, eerst een paar bij HDKS in Emst en een paar uur later bij de Brander aan de Diekeweg.
De eerste werd goed bezocht en onze makelaar mocht dit jaar de kampioenstrui over de brede  schouders trekken. Dit ging niet zo erg soepeltjes, de voorzitter moest er zelfs aan te pas komen om hem een beetje fatsoenlijk aan te kleden. Een te dikke trui was het excuus.
Koga schoot nog wat plaatjes voor de website maar smeekte mij later op de avond voor nog wat meer(betere) plaatjes, hij had er niet zo veel gemaakt. Hij wilde lekker snel klaar zijn om op tijd aan de hongerstroate te kunnen zijn.
Met enkele mannen en clubkampioen nog gezellig wat zitten babbelen en op tijd weer naar het zuiden vertrokken.

Bij de Brander aangekomen had ik het idee dat we stoorden, tegenover Cissy stond Fred met de broek op de enkels. Gelukkig stonden Igno en Koga er ook bij maar ik was te verbaasd om de camera op tijd uit de zak te halen. Iets met zijn leidingenstelsel.
Gelukkig verliep deze gezellige avond verder zonder opmerkelijke zaken en werd er gepraat over o.a. zwemmende leden en mogelijk verkeerd aangesloten leidingen.
Hoogtepunt van de avond was natuurlijk weer het digitale jaaroverzicht van uw Paparazi.

Cis en Ig, hartelijk dank voor de prima catering en gastvrijheid en WD voor de mooie blik in het HOLst van de nacht.

Paparazzi

 

Het zeemleren Lapjes Jaaroverzicht 2010, duur 20 min.