SpecializeDiekertjes


Zondagmorgen had uw webmaster weer een heerlijk stukje met de club uit Emst gefietst en aansluitend een bakkie koffie bij de Bosrand genuttigd.
Net toen wij weer opstapten om te vertrekken zag ik twee bekende shirtjes de hoek om sturen. Snel op de pedalen om nog even het bordje Vaassen voor ze weg te pikken, het bleek niet nodig want het waren twee teamgenoten. Brander en Red-Boei hadden op de splinternieuwe Specialized fietsjes samen een eerste rondje Zandenbos gefietst.

Een stralende Red-Boei vond het allemaal prachtig mooi maar wel wennen en spannend op de smalle bandjes. Het was wel uitkijken voor de Brander want hand uitsteken durft ze nog niet en ook moest er om de 10 km gestopt worden. Niet voor een sanitaire stop maar om een slok uit de bidon te kunnen nemen, want ook dat is al fietsend nog best ‘eng’.
'Ik durf nog gien bidon te pakken en ieje maakt zo foto's op de fietse' zei Cis toen ik deze plaatjes met de telefoon schoot. Dus excuus voor de iets mindere scherpe plaatjes.

Voor de geïnteresseerden: Red-Boei fiets vanaf nu op een Specialized Dolce Elite Tiple en de Brander probeert haar bij te houden op een Specialized Sworks Tarmac SL2 Bettini replica.

 

En zo rijden er vanaf deze week ineens 3 Specialized fietsjes meer rond in het Lapjes – Reetjes peloton.
Wie is dan nummer drie hoor ik u denken, nou dat is C#n#nd#l# man Klaplong.
Hij was het gelek van zijn vork ‘dikke zat’ en vanaf nu een nieuwe ‘moat’ veur in ’t bos heeft aangeschaft. Een Specialized Stumpjumper Comp om precies te zijn, niet gehoord of dit wel of geen E-bike versie is ;-)) …… anders moet er nog flink getraind worden.
‘Nu het fietsen nog’ melde Fred al …….. aan het materiaal kan het niet meer liggen.

Alle nieuwe baasjes veel plezier en vele veilige kilometers gewenst met de Specialized.

Paparazzi

Hééé paparazzi.

Is dit iets voor op de site ?
Ik ben voornemens om deze tocht te gaan rijden.
Misschien zijn er nog meer die interesse hebben.


=============================

De Ster van Apeldoorn
Heb je ook zo’n zin om er weer eens met de fiets op uit te trekken? Dat komt goed uit, want op 21 september is er een wielertoertocht van 100 km voor de sportieve fietser/wielrenner uitgezet. Wil je het liever iets rustiger houden, maar je houd wel van fietsen in de mooie natuur, dan is de fietsroute van 35 km misschien iets voor jou. Kortom, doe mee aan de fiets- en wielertoertocht “de Ster van Apeldoorn” op woensdag 21 september 2011. Deelname is gratis !!!!!
Fiets mee!

Politie Noord- en Oost-Gelderland organiseert, in samenwerking met de organisatie van de Landelijke Politiesportdag en Tourclub Frame, de fietstoertocht “De Ster van Apeldoorn”. De organisatie heeft twee mooie tochten uitgestippeld, één recreatieve toertocht van 35 km en één vrije toertocht van 100 km. Na afloop van de tocht staat er voor jou en je collega’s van de landelijke Politiesportdag een heerlijke BBQ klaar (gratis). Doe je ook mee?

==============================================================================
Helaas is deze BBQ NIET voor de "overige" LAPJES, maar jullie mogen alleen de tocht rijden. Heb e.e.a met de organisatie overlegd.
Mij zal deze BBQ goed smaken !!!!

==============================================================================
Praktische informatie
De starttijd van beide tochten is tussen 9.00 en 10.00 uur. Je start vanaf Sportpark Orderbos. In het clubhuis voetbalvereniging CSV Apeldoorn kun jij je aanmelden. Om bij het Sportpark Orderbos te komen, kun je de routeborden van de NPSB volgen. In het clubhuis is douche en omkleedgelegenheid aanwezig. In de route zijn pauzeplaatsen met horecagelegenheid opgenomen. Vooraf aanmelden voor deze tocht is niet nodig.


Igno Dieker
Korps landelijke politiediensten
Elke woensdagmiddag vrij!!!!


Ik doe mee, als het weer wat opgenapt is tegen die tijd ;-))
Paparazzi