Cis in de krant en Ig op de grond

Stond een tijdje geleden uw Paparazzi bijna wekelijks met een plaatje in de plaatselijke kranten, de laatste weken komen we onze Red-Boei regelmatig tegen. Als caissière van de plaatselijke super mag dit RaceReetje steeds met ‘de baas’ op de foto als er weer eens wat nieuws te melden valt. Laats was het iets met voetbalplaatjes van onze lokale voetbalhelden en deze week werden er euro’s uitgereikt aan de stichting Semmy. Toch mooi om te lezen dat het bespaarde geld niet in eigen zak of op aan wijn op gaat maar aan een goed doel geschonken word.

Thuis had Red-Boei ook nog een goede daad te verrichten, daar kon ze manlief troosten die afgelopen zaterdag een ‘stobbe’over het hoofd zag en een mooie duikeling maakte.
Brille kapot, hoofd geschaafd, ego gedeukt en een boel schik bij de overige Lapjes. Nadat er weer praatjes kwamen en bleek dat het allemaal wel mee viel.

 

 

Wat je tegenwoordig al allemaal niet moet doen om een beetje aandacht en geld voor een goed doel te krijgen. Een aantal mannen in Epe bedachten dat het wel leuk zou zijn om een mannenkalender samen te stellen. Ze vonden in totaal twaalf Eper ondernemers die wel in hun blootje op een kalender willen staan, een soort van Pirelli kalender maar dan met mannen.
Nu sta ik niet gelijk te springen om deze bij mij aan de muur te hangen, ik zie toch liever de echte Pirelli. Maar voor onze RaceReetjes kan het wel iets zijn natuurlijk, voor als het thuis een beetje tegenvalt zeg maar.
Zeker omdat onze Makelaar een van de twaalf is die ook in zijn Adamskostuum op deze exclusieve kalender zal prijken. Kunnen we eens goed al die spierbundels en pezen in dat sterke lijf van de kersverse HDKS clubkampioen bekijken.
Alle mannen was gevraagd spullen gerelateerd aan beroep of hobby mee te nemen naar de fotoshoot, ben benieuwd wat Bert heeft meegenomen. Zijn fiets of een zeemleren lapje.

De opbrengst van de 10 euro (een koopje) kostende kalender komt ten goede aan Blue Ribbon. Blue Ribbon is een organisatie die gezonde mannen bewust wil maken van de prostaat en het risico van prostaatkanker.
Bekijk hier de website van de Eper mannenkalender en hier die Van Blue Ribbon.

Dus allemaal een euro lappen dan hebben we een mooie kalender voor in het clubhuis, dan scheuren we alle maanden er af totdat die van de Makelaar tevoorschijn komt. Loop je wel het risico dat de RaceReetjes steeds vaker in het clubhuis te vinden zijn.
Misschien een idee om de RaceReetjes ook eens zo op zo'n kalender te vast te leggen, ik weet nog wel een fotograaf.

Paparazzi

 

 

 

Fotopuzzel

Onze sponsor heeft in de loop der jaren zo veel kleding verstrekt aan Jan en alleman dat hij nu niet meer weet wie alleman is. Zo kreeg hij onderstaande foto toegestuurd door Peter van Haastrecht met de volgende tekst.

geachte heer,

Was van het weekend foto's aan het maken in het bos en kwam een aantal zeer sportieve mannen tegen.
Een van hun riep op welke site ze kwamen te staan maar die heb ik nog niet.
Vandaar dat ik via de shirt reclame u even een mailtje stuur.
Zou u de foto bij deze heren kunnen bezorgen?

Mvg Peter.

Nu wilde Exalaaf dat met plezier doen maar hij had geen flauw idee wie de beste mannen waren.
Dus moest de webmaster maar een blik op de foto werpen en die zag wel wat bekende koppies op de bewuste foto maar kon er nog geen namen bij vinden.
Dus herkennen de heren zichzelf dan kunnen ze via de webmaster het leuke plaatje in full size opvragen.

Paparazzi

Oplossing

Dag lapjes,

 Hierbij de oplossing van de fotopuzzel!

 Wij, 3 leden van de “bolle Broekjes” uit Vaassen, zagen tot onze grote verbazing een prachtige foto bij jullie op de site staan. (Een site is een luxe die de bolle broekjes niet hebben J) Wij, de bolle broekjes zijn een stelletje vrienden en vriendinnen, die elke week samen een rondje gaan MTB-en in Vaassen en omstreken.
Uiteraard staat Emst ook altijd op ons programma, maar komen we jullie ook regelmatig tegen in het kroondomein etc. 

Ten aanzien van de foto:
Van Links naar rechts staan op de foto Jan Sangers, Wim Westerveld en Willem van Buiten!
De fietskleding hebben we een paar jaar geleden mogen ontvangen als tegenprestatie voor het leveren van een “gecarved”houten beeld.

Leuk dat we een keer op jullie site konden verschijnen.

Groetjes,

Willem