The Dance Classicsparty 2009 Vaassen

Stampertje is zaterdagavond op stap geweest met 3 race reetjes naar de danceclassicsparty in de wieken, hij had zijn eigen LUV trio om zich heen, zie foto.

Junior P riep hem tot orde, voor zover hij hier toe nog in staat was, het was een gezellige avond en stampertje heeft ons netjes bij huis afgeleverd.

 

 


 

Je ziet ze ook overal

Beste vrienden,
Tijdens mijn korte reis door Z/Afrika zag ik tot mijn grote verassing een bekend shirt.
Natuurlijk heb ik dit zwarte lapje onmiddelijk op de foto gezet. Dat wielrenners het in zuid afrika niet vet hebben blijkt uit het feit dat deze man geld bijverdiend door op je auto te passen en je aanwijzingen te geven bij het in/ en uitrijden.
Wel fijn voor de sponsor dat hij zelfs aldaar naambekendheid verwerft.

Gr. Bert

Ps. red. Lees ook het bord op de achtergrond (onder) eens, erg leuk.

 

 

 

Triatlon Didam 27 juni

Samen met WD58eneenheleboel een traditie gestart en in ere gehouden door voor de 2e maal af te reizen naar het schone Didam om te triatlonnen. Hij de 1/8e en ik de OD. De vooruitzichten waren warm en wellicht kans op een bui en onweer....klinkt goed of nie dan nie.
 
Tegen 1045uur naar WD, oh ja het was maar goed dat ik hem belde een dag ervoor, want anders had hij op zondag aan de start gestaan!!!!!!!!! Maar goed, zaterdag tegen 11.00uur zaten we saampjes in de auto op weg naar Didam, al keuvelend waren we daar snel en als je dan de entourage ziet, krijg je meestal ook meer zin om te gaan.
 
Ik mocht mijn 2e ritje maken op de P2C, mijn mooie triatlon fiets van het welbekende Cervelo. De eerste rit een paar dagen eerder was goed verlopen, dus ik was benieuwd hoe dat in de wedstrijd zou gaan.
 
Ruim op tijd daar, een beetje ouwehoeren met bekenden en op enig moment naar de start. Het pak an, en het was al warm, dus ook maar snel het water in, beetje afkoelen, beetje inzwemmen. Voelde best goed. Het zwemmen ging lekker, in 22.30 minuut volbracht ik de 1.500meters om als 9e uit het water te komen.
 
Op de fiets was het even wennen, beetje hanessen met de houding en omdat de test had uitgewezen dat het zadel iets schuin mocht staan, gleed ik steeds met mijn natte kloffie naar voren en dat was niet handig. Maar met 1.05uur over de 40 kilometers mag ik niet mopperen. Tenslotte nog geen 50km op de P2C staan en nog geen 900 op die andere, dus blij zijn. Tijdens het fietsen werd het al donkerder in de lucht.
 
Toen nog een stukkie lopen, tijdens het lopen al in de gaten dat het erg warm was en ook heel erg donker werd in de lucht. Het rommelde nogal en ook begon het te druppen, zeg maar hozen. Dat gaf wel enige verkoeling, maar het werd ook gladder op het parkoers. Met name degene die nog op de fiets zaten hadden het niet best. het lopen ging niet soepel, maar wel gestadig en met 47 minuten volbracht ik de 10 kilometer.
 
Eindtijd ca. 2.16uur en dat was iets sneller als vorig jaar. Na afloop wachten op mijn moatje en hem nog een keer aangemoedigd. Toen ook WD over de streep was, effe nababbelen en douchen en op weg naar Bert.
 
Die had namelijk ons allen uitgenodigd om te komen borrelen. In Voassen aangekomen, zater er reeds 4 Lapjes en Bert (semi Lap) al heerlijk aan tafel te genieten van de fijne dingen in het leven. Ook wij mochten aanschuiven en zo hebben we Anne een beetje leren kennen (fijn he Biston, die onbereikbare jeugdliefdes) en natuurlijk Bert die zo zijn "nieuwe" vrienden kon introduceren bij zijn wel erg jonge vrouw (aldus een opmerking van een der Lapjes). Het was uiteindelijk nog opschieten om op tijd op de volgende Bak en Braai aanwezig te zijn, maar ik was niet de enige die ietwat aan de late kant was..........
 

See you en ga de volgende keer eens mee, hoe meer Lapjes, hoe meer .......

ExAlaaf