TREKmet

Met de digitale postduif kreeg ik onderstaand bericht uit Plakbaardenland toegestuurd, zoals Jan al omschrijft geen slecht idee voor enkele Lapjes. Namen noemen we niet maar mocht je belangstelling hebben laat het even weten, kunnen we misschien korting krijgen als we een dozijn bestellen.

Toen ik deze week een welverdiend after-lunch cappuccinootje  zat te drinken bij de Echoos, hoorde ik opeens het gepruttel van een tweetakt brommertje, maar ik zag alleen maar een Trek mountainbike voorbij komen…Daarop zat een Amerikaanse militair met netjes een fietshelm op z’n knar, maar hij trapte niet….
Hij stopte bij de winkel van Koen Pashtun en ik besloot toen even poolshoogte te nemen. De ogen rolden bijna uit m’n kassen toen ik de fiets van dichtbij zag….Tussen de framebuizen had betrokkene een klein motortje ingebouwd met de aandrijving aan de linkerkant, zodat hij er ook gewoon mee kon fietsen.
Hij had het setje gewoon in Amerika (je weet wel het land van de onbegrensde mogelijkheden…) gekocht en dit zelf, na enige modificaties, zo gemaakt.
Omdat zoiets natuurlijk dè oplossing is voor Lapjes die niet meer zo goed meekunnen komen in het bos, heb ik het bouwsel op de foto gezet. Hierna ging de Amerikaanse collega er weer vandoor…Even aanfietsen en brommen maar….Prachtig! In plaats van een Sparta-met, een TREK-met....

--
Groetjes van
Jan in Plakbaardenland