In nummer 5 van Fiets Sport Magazine, het blad van de NTFU in een oplage van 41000, staat naast een advertentie voor de Wassink bv Emster veldtoertocht ook onderstaand artikel bij de fietsflitsen.
Naast het stukje tekst herkennen wij op de foto een dame in Wassink tenue, en deze dame is niemand minder dan RaceReetje Jacqueline, ook wel sponsor vrouwe genoemd. Verder is er nog een gele stip te zien waar we RaceReetje Annie in kunnen herkennen. Ook is te zien dat deze foto is genomen op het klimmetje achter de Tongerense berg  op 20-10-2007 om 10:10:07 uur.

Mocht u dit allemaal niet zien, is niet erg want u bent ook geen echte Paparazzi.

 


 

Onderweg

Als je regelmatig samen wandelt zie je onderweg nog eens wat, vandaar dat de camera ook nog wel eens in de zak gestoken word. Als je dan iets leuks onderweg ziet kun dat ook vastleggen.
Zo liepen wij zondagmorgen 12 oktober naar de Vossenberg in Wissel toen wij al achter het Cannenburgherbos een bekend Wassink shirt aan zagen komen fietsen. Een Lapje??? Het bleek iemand anders in Lapjeskleding, de sponsor blijkt al ruim 200 setjes te hebben verkocht of weggegeven dus is de kans groot regelmatig iemand in die kleding tegen te komen. De beste man stond iets verder samen met een maatje op nog een paar fietslustigen te wachten voor een zondagochtendritje.

Op de terugweg in de middag zag ik in de verte een bekend gestalte aankomen, de camera werd uit de zak gehaald en op scherp gezet. WD ennogwat kwam samen met zijn Ada de hoek omzetten, een plaatje was snel geschoten, het praatje duurde wat langer. Na een lekkere bek kletsen en ouwehoeren ging ieder weer zijn eigen weg.

Donderdagmorgen 23 oktober waren wij in Gortel goed en wel op weg voor een mooie herfstwandeling toen ik achter mij hoorde roepen “heb je de camera bij je”. Toen ik mij omdraaide zag ik Joos met twee van zijn dochters aan komen fietsen. Zij waren op weg naar 4houten om daar een heerlijke appeltaart naar binnen te werken. Ook hier, een plaatje en een praatje en even later ging ieder weer zijn weg.

Wij maakten een heerlijke wandeling door een prachtig bos en toen wij anderhalf uur later de parkeerplaats opliepen zaten er in de hoek drie dames aan een picknicktafel. Gerrie bleek een van hen te zijn, zij waren wandelen met twee van die skistokken en zaten nu te genieten met een bak koffie en een koek. De dames vonden het jammer dat ze de camera waren vergeten, dus kwam Paparazzi als geroepen.