Even bijpraten

Even een kleine update van de afgelopen weken, de webmaster was even druk voor die andere club. Na alle prestaties begin juni was het even tijd voor wat rust bij de meeste leden.

Ons oudste lid ging op trektocht door de Alpen samen met Ruud van Bussel, binnenkort komt er een verslag heeft Wil beloofd. Maar dit kan nog wel even duren vertelde hij mij, niet zo snel meer hé, die oude man. Maar wat in het vat zit…………

Eind juni viel in plaats van het “Vaassens Weekblad” het “Wassink Weekblad” met een plof op de deurmat. Met artikelen over de Wassink BV zwemvierdaagse en bijna een halve pagina met foto over de geweldige prestaties bij de Nunspeetse Keiler. En achterin stond nog een grote foto van het supersnelle Lapjes team bij de ploegentijdrit van HDKS.
Zie hier het Wassink Weekblad.

Zomertijd, komkommertijd. Dit geld niet alleen voor het nieuws maar af en toe ook voor de opkomst bij de trainingen. Zo stonden er op de eerste erg warme zaterdag maar vier Lapjes bij Jan op de stoep. “Zullen we blijven zitten en een biertje nemen” was de eerste reactie van Jan, “eerst fietsen en dan zuipen” concludeerde Theo. Dus gingen we voor een rondje ´Ig verkeerd´ op pad, maar niet bij iedereen echt van harte. Onder de bomen zorgde de rijwind nog voor enige verkoeling. In Nunspeet kwam Jan erachter dat er een spaak in zijn achterwiel gebroken was, dat hij niet vooruit te branden was was dus niet geheel aan hemzelf te wijten.
Hierna werd de kortste weg richting Hongerstroate genomen om Brander met zijn 49e verjaardag te feliciteren. Natuurlijk werd ook Cis door vier bezwete mannen gezoend, en moeder Dieker kreeg ook de felicitatie´s. Alle drie jarig op dezelfde dag!!!!!!!
Na een heerlijk biertje, een aardbeientaartje en wat hartigs werd er nog wat met water gespeeld en vertrokken wij weer huiswaarts. Nogmaals van harte en dank voor alles.

Een dag later gingen twee Lapjes met de Ketting mee voor een rondje Holterberg. Beiden waren gewapend met een camera om deze dag eens digitaal vast te leggen. Rustig ging het richting Holten, dan even fietsles geven richting Nijverdal om vervolgens weer rustig maar gestaag terug te fietsen. Leuk ritje, lekker gefietst en vroeg weer thuis.

Weer een dag later stonden er maar drie man bij Jan op de stoep! Aflopende zaak????
Vrij veel wind en warm, dan maar een rondje IJssel met wind mee. Dat viel natuurlijk weer tegen maar samen met Ruud en Erik toch lekker gereden. Maar toen Biston de majorettes zag was het gedaan met fietsen en hebben we in een lager tempo toch nog ±73 kilometers vol gemaakt.

Donderdagavond op de ATB maakt men het wel heel erg laat, niet met fietsen heb ik gehoord. De regen weerhield mensen ervan droog huiswaarts te keren en zo werd het meer een after- afterparty voor de jarige Knien tot in de kleine uurtjes.
Jan, bij deze nog van harte.

Zaterdag 8 juli, zes man op de stoep! Weer een stijging van 100 procent, het gaat weer goed. Nog maar weer eens een rondje IJssel met die lastige wind en een brekend peloton. Na enkele hergroeperingen door naar de Leemkulle en vervolgens via een autovrije zuidweg nog even de Knobbel op. Op de terugweg nog even Friedje feliciteren met zijn 51e verjaardag, We kwamen precies op tijd, er was net een kinderfeestje aan de gang. Maar een kratje bier was snel gevonden, en de broodjes worst, kaas en pannenkoeken smaakten goed.
Dank aan Fried en Gerrie.

Paparazzi