Nieuwe look voor de website

3-3-2006
Nadat ik in december 2004 de stoute schoenen had aangetrokken en deze website heb opgezet kon die op 16-12-2004 het net op.
Eerst veel lezen, opzoeken en uitproberen en de mogelijkheden van internet ontdekken kwam er een eerste ontwerp voor de website.

Eerst maar eens een tijdje uitproberen en kijken of het wat is was de eerste gedachte. De bezoekers aantallen en de reacties lieten vanaf het begin een stijgende lijn zien. De vele leuke reacties maken al het werk voor deze website ook tot een leuke bezigheid.

Ruimtegebrek noopte al snel tot uitbreiding van het abonnement.
Eind november 2005 moest ik over naar een andere provider en toen maar overgegaan naar een eigen serverruimte met domeinnaam.

Na vele kleine wijzigingen en aanpassingen was het inmiddels ook eens tijd voor een update van de gehele website.
En aangezien mijn dochter Annemarie sinds vorig jaar een opleiding communicatie en multimedia volgt aan de HAN in Arnhem was dit voor haar een leuke uitdaging. Zo kon zij al het geleerde eens echt in de praktijk brengen, ook al had deze opdrachtgever wel wat voorwaarden gesteld, (de bestaande inhoud moest zonder al te veel werk zo ingevoegd kunnen worden).

Annemarie heeft haar idee weten om te zetten in een ontwerp en opzet voor deze website, mede met hulp van haar vriend Benjamin. Afgelopen week samen de laatste hobbels weggenomen en de laatste links op de juiste plaats ingevoegd voor het huidige ontwerp.

Na nog vele uren van knippen, plakken, testen, testen, testen en nog eens testen en het weghalen van wat onwillige verscholen code moet Pa-parazzi het verder zelf allemaal alleen kunnen uitvoeren.

We hopen dat u als bezoeker dit nieuwe ontwerp kunt waarderen en weer uw weg kunt vinden en er veel plezier aan zult beleven.

Met dank aan Annemarie en Benjamin,

Paparazzi


Ondanks alles kunnen er toch nog wat verborgen foutjes in zitten, deze zullen in de loop der tijd opgelost worden.
Deze website is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer bij een schermresolutie van 1024 x 768 megapixels. Andere browsers kunnen wat vervormingen vertonen.

Website start
December 2004

Ontwerp 2005
2005

Eerste idee
Eerste idee Annemarie

Deze website is geoptimaliseerd voor Microsoft Internet Explorer bij een schermresolutie van 1024 x 768 megapixels.