29-1-2005
Wil liep mee met de Midwinter
Onze oude grijze man Wil Dieker heeft vandaag meegelopen met de ACCRES loop tijdens de Midwinter Marathon in Apeldoorn.
Bij deze loop over 7.2 km. door het park berg en bos eindigde hij als 80e in een tijd van 33.24 min. van de in totaal 361 lopers, toch zeker geen slechte prestatie voor deze sportieve grijsaard. (winnende tijd 20.59 min.)
Dirk Wigmans was ook weer van de partij op zijn favoriete korte afstand en werd fraai 39e in 28.24 min.
Jongens gefeliciteerd met deze prestatie, ik kon nog geen foto´s vinden, maar jullie stonden vast wel weer vooraan bij de start dus mocht ik ze nog tegenkomen dan komen ze hier zeker te staan.


24-1-2005
Lapjes in de top klassement van Houdt de Ketting Strak

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Ketting werd Jaap Fleming uit Vaassen gehuldigd als clubkampioen van 2004. Berekend over twee pelotonsritten en drie individuele tijdritten word hier een klassement van gemaakt en word het slechtste resultaat geschrapt. Opvallend was dat Jaap geen enkele wedstrijd heeft gewonnen maar wel steeds bij de eersten eindigde. Michiel Berends had zelfs alle drie de wedstrijden gewonnen waar hij aan deelnam maar kwam nét twee punten te kort. Uw webmaster Sander werd dit jaar derde en hield zodoende dit jaar de eer van Het Zeemlerenlapje hoog. Theo die die deze taak altijd op zich nam en al een hele kast vol kampioenstruien heeft werd zesde, net voor Fred met een fraaie zevende plaats.
De familie D........ liet het weer mooi afweten, verbaal altijd wel aanwezig over geweldige prestaties en grote bekers. Maar de cijfers liegen niet en leveren hierbij het bewijs dat het een aflopende zaak is met deze jongens. Ze namen alle drie maar aan één wedstrijd deel (toch bang voor de confrontatie) en sprokkelden hier nog een enkel puntje om toch maar in de lijst te worden opgenomen. De ... zonder helm kwam helemaal niet in actie dit jaar ondanks dat hij enkele jaren terug nog wel de clubkampioen was. Alaaf en Stampertje reden ook nog een wedstrijd mee maar deze werd, helaas voor hun, uit de uitslagenlijst geschrapt.
Misschien moet er toch iets serieuzer of effectiever getraind worden, neem een voorbeeld aan Fred, die scoort tenminste wel mooi weer puntenEen trotse Jaap

1 Jaap Fleming ..............62
2 Michiel Berends .........60
3 Sander Pannekoek .....53
4 Rein Witteveen ...........52
5 Bennie Overbosch ......51
6 Theo Brons ................49
7 Fred Kers ..................47
8 Gerrit Schurink.......... .46
9 Joost van Oosterhout ..45
10 Tim Witteveen ..........44

28 Leon Dieker .............10
31 Wil Dieker ................4
38 Igno Dieker ..............116-1-2005

De fiets van de Ketting is naar Vaassen gegaan!!!!!!
Tijdens de traditionele bingo op de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van HDKS waren de verwachtingen hoog gespannen met een echte ATB fiets als hoofdprijs, dit was de nooit opgehaalde hoofdprijs uit de jubileumverloting van afgelopen jaar. De eerste ronde ging prima met de nieuwe elektronische bingomachine, de tweede ronde gaf deze al wat problemen. Bij de derde ronde gaf deze de geest en werd maar weer op de ouderwetse manier verder gegaan met deze ronde waarin de fiets de hoofdprijs was. Die ging uiteindelijk naar een dolblije Ada Dieker (vrouw van Wil) die hem aan haar dochter wil schenken.
Trotse Ada
Ada als de trotse bezitter van de ATB uit de bingo van HDKS


 

1-1-2005
Beste leden
Om ook mee te werken aan de integratie van onze medelanders is vanaf heden Jachmed als lid van onze club
ingeschreven.

Hij schijnt erg hard te kunnen fietsen, heeft een mooie stijl, zit een beetje scheef (oorzaak: oude oorlogs wond) heeft wel eens moeite om op zijn fiets te blijven zitten (wat wil je ook met die jurk) maar heeft wel humor, en loopt één op één (km / bier, dat wel). Hij krijgt zoals elk lid een proeftijd van drie maanden, en omdat we nu in het bos rijden mag hij in deze periode niet meer dan drie keer (normaal één) van zijn fiets vallen. Lukt dit niet dan mag hij weer op zijn kameel de woestijn in.