Een biertje drinken bij Jan

Zaterdag 19 maart stond er weer een grote enthousiaste groep Lapjes aan de waterstraat. Jan uut de desert was er ook maar niet in fietskleding helaas, hij had een vaag verhaal over een verrekte spier. Volgens eigen zeggen kwam dit door een sprintje tijdens het hardlopen. De andere leden twijfelden aan deze lezing, ieder had wel een andere theorie over hoe dit gekomen kon zijn. Hoe het ook zij, we werden uitgenodigd om na afloop een biertje te komen drinken bij hem thuis.
Een ander opvallend iets was de nieuwe fiets van Friet. De gebroken TREK werd bij zijn (grote vriend) Stappenbelt ingeleverd en na bijbetaling van enkele zuurverdiende euro´s kreeg hij een nieuwe TREK mee naar huis. Deze kinderfiets moet blijkbaar heel voorzichtig worden ingereden, het stipje in de verte achter ons was nog kleiner dan voorheen op een gebroken fiets. De echte vuurdoop (=valpartij) heft hij nog niet gehad, maar daar kan uiteraard bij geholpen worden.
Na bijna twee en een half uur door de bossen hebben gereden snel naar de borrel van Jan. Onderweg nog even bij de geblesseerde Ruud langsgereden en toegezwaaid en gegroet, of de buurt hier wakker van geschrokken is horen we nog wel. Bij Jan werd het sap dankbaar aan de mond gezet en gleed het heerlijk naar beneden, hijzelf is alweer aardig getraind na vier maanden droog te hebben gestaan. De warme hapjes van Poemie waren ook zo op, wat wil je ook anders met die uitgehongerde bikers.
Jan en Reny nog bedankt voor alles, ik zal het nog maar een keer doen, de rest zal dat wel weer vergeten zijn.
Hieronder nog enkele foto´s van Reny


Lekker hé Jan


Jan is weer in "Voassen an de Grift"


Jan weer op zijn vertrouwde adres!!!!!

Hallo Sander,
Ben er weer zoals je kunt zien en op Cyprus heb ik de eerste trainingskilometers er al op zitten. was een stukje beter weer dan hier zoals je ziet.
Groetjes Jan K. nu weer uut Voas'n an de Grift

Vrijdagmiddag had Jan na al het geknuffel en bijpraten met zijn Poemie even tijd bovenstaand berichtje naar de webmaster te sturen. Dit bericht was een stuk korter dan de laatste update uut de desert, maar ja, hier hebben wij alle begrip voor want hij heeft ook heel wat in te halen ...oh sorry, bij te praten. Wij horen de verhalen binnenkort wel weer op onze gezamenlijke fietstochten.
Zoals jullie zien heeft hij al wel weer stiekem getraind, dus hij wil niet afgaan of hij heeft weer een bereconditie.

WELKOM THUIS JAN

Namens alle Lapjes


Prachtige lokatie, verkeerde fiets, verkeerde schoenen, verkeerde broek, geweldig shirt en .......met helm


Mooi hé, je komt ze overal ter wereld tegen die Lapjes.