De handjes van Ruud

Dit zijn de handen van Ruud Sleper, hoe hij deze foto heeft gemaakt weet ik niet. Als ik zoiets probeer kom ik altijd een hand tekort, misschien met zijn grote wijsvinger?
Ruud heeft afgelopen zaterdag al een hele mooie salto met hoge waardering (9.8) vlak voor mijn neus laten zien, hij had zich hierbij wel wat pijn gedaan, maar een echte vent gaat gewoon door en laat zich niet kennen.
Woensdag hebben wij (Igno, Ruud en Sander) weer lekker door een winters landschap gereden, nadat we eerst een band bij Igno en een wiel bij Sander hadden gewisseld tenminste. De spullen niet goed voor elkaar en slijtage, helaas.
Maar eenmaal op weg ging het perfect, op wat gekraak van de fiets van Sander na althans, en gingen we richting bananenbult. Ruud vroeg zich af waar dat nu weer was en had geen idee waar hij naar toe ging, maar volgde trouw. Of het toeval was of dat hij zich nog steeds afvroeg waneer die bult nu kwam en er met zijn hoofd niet bij, was weet ik niet. Maar uitgerekend aan de voet van de bananenbult ging de fiets van Ruud een andere kant op dan hijzelf in gedachten had. Door een gladde tak schoot hij de struiken in recht op een boom af, die wist hij nog te ontwijken maar niet zonder een buiteling in de struiken. Igno hoorde een schreeuw achter zich en toen hij omkeek zag hij alleen een paar lange spartelende benen omhoog steken. Helaas kunnen wij hier geen punten voor geven want het gebeurde achter onze ruggen.
Maar een echte vent .................ach, je kent het verhaal.
Nu we er toch waren, gelijk maar even een bananenpauze gehouden en tijd om alles weer recht te zetten en even van de schrik bekomen. Na weer op krachten te zijn gekomen gingen we weer verder, echter Ruud was snel weer een eind achter. Hij bleek toch erg veel last van zijn hand te hebben en wilde wel alleen naar huis, over de harde fietspaden en de weg. Ons motto "samen uit en samen thuis" staat dit niet toe, dus zijn we met Ruud samen terug naar Vaassen gefietst, een eventuele valpartij wilden we niet nog een keer missen.
Stampertje mag wel oppassen voor zijn reputatie, hij krijgt er op deze manier een concurrent bij!
Voor de andere leden, we hebben toch nog 36 km. gefietst met een gemiddelde van ruim 23 km/uur, dit halen we op zaterdag lang niet altijd.

Vanmorgen (24-2) kreeg ik deze mail en bovenstaande foto´s van Ruud

Hallo stoere fietsers,

Vanmorgen moeizaam opgestaan.
Veel last van de duim (kan nog geen koekepan vasthouden, laat staan een fietsstuur).
Schaafwonden net boven beide knieen, pijnlijke spieren en een ontzettende deuk in mijn ATB-ego.
Samengevat: Zaterdag ben ik er niet bij.

Ruud

Ruud, namens alle leden van Het Zeemleren Lapje

Van Harte Beterschap


 

De laatste avond van prins Martin
Loop je toch mooi voor.........................
Op de laatste avond, de traditionele Pyjama-party, liet onze prins zijn muzikale talenten nog even zien.
In zijn prachtige setje speelde hij een partijtje mee met het dweilorkest, jammer dat die andere dweil (Biston) er niet bij was, die had ik ook graag in het roze gezien.


Het zit erop, eindelijk weer tijd om te fietsen.
Het is te hopen dat hij nog mee kan komen binnenkort.


Nieuwe leden voor het Lapje??
Prins Martin kreeg onlangs tijdens zijn bezoek aan de Speulbrink, het verzoek van enkele mannen of deze ook mee mochten fietsen met onze fietsploeg. Als bestuur hebben wij tot op heden nog geen schriftelijk verzoek binnen gekregen van deze krasse knarren. Mocht dit alsnog gebeuren dan zullen wij serieus overwegen om dat verzoek in te willigen zodat wij wat versterking voor de achterhoede krijgen. Dan rijden de huidige achterblijvers niet zo alleen en hebben zij wat meer aanspraak.
De kleding hebben ze al, en ..........een helm, nu alleen nog even langs de fietsenmaker voor andere bandjes op de rollator.


Ook natuurlijk weer de onvermijdelijke polonaise, eindelijk een tempo welke hij bij kan houden.

Natuurlijk ook gelijk weer zoenen met al die jonge dames!!!!!!

Maar daar was niet iedereen van gediend, en werd hij even vermanend toegesproken


FamilieLapjes gespot tijdens carnaval

Deze damesLapjes durven wij niet bij naam te noemen...................


Ook de jeugdLapjes waren op de kindermiddag

Meer foto´s op de website van de Rossemdaerpers