17-4-2005
Lapjes 2, 3 en 6 in de Gisola tijdrit

De webmaster had door de volle agenda nog geen tijd gehad voor een verslag, maar.........beter laat dan nooit.

Er waren niet veel Lapjes tijdens de gisola tijdrit van Houdt de Ketting Strak, wel een grote mond dat ze komen maar als het zover is laten ze het afweten. De uitspraak " ´savonds een man, ´smorgens een man" is bij weinigen bekend blijkt zo maar weer. Jammer dat een beetje drank zo´n uitwerking heeft, neem een voorbeeld aan Ruud. Deze man leeft voor zijn sport en was reeds voor dag (zes uur) en dauw op om een zo goed mogelijke prestatie neer te zetten. Hier kunnen die andere zuipschuiten nog een voorbeeld aan nemen, zo word je natuurlijk nooit clubkampioen.
18 Renners stonden aan de start voor deze seizoensopening van de Ketting waaronder drie Lapjes, Theo (oud clubkampioen), Ruud (oud clubkampioen) en Sander (oud vice clubkampioen), de echte sportmensen dus. Wij moesten de eer van het Lapje weer hoog houden en ons helemaal uit de naad fietsen voor de afwezige meerderheid.
Omdat wij fietsen leuk vinden en van een sportieve uitdaging houden draaien wij onze hand hiervoor niet om en gaan de strijd als vanouds aan met weer klinkende resultaten. Ruud moet nog een jaartje wachten om met de 55 plussers mee te strijden voor de superwisselbeker maar was wel tevreden met de 6e plaats voor de winnaar in deze catagorie. Theo was helaas net derde maar dat vond ik zelf minder erg omdat ik hem net voor was met ruim éééééééén seconde voorsprong. Winnaar werd Gerrit Kroes met 28 seconden voorsprong, maar was niet erg blij toen hij de nieuwe wisselbeker zag die twee maal zo groot was als de Europacup bij het voetballen. Herms transport werd gebeld om deze beker samen met de gewonnen prijzen van de familie Witteveen bij hen thuis af te leveren.

Hier staat de uislag van de wedstrijd op de website van de Ketting

En hier alle foto´s


CoGaatje in het nieuw
Ook Ruud is nu in het nieuwe tenue gestoken, hij was hier zo trots op dat hij maandagavond 20 minuten na thuiskomst met het zweet nog op de rug mij deze foto´s al toestuurde. Toegegeven Ruud het staat je goed, kleren maken de man. Nu nog wat vaker een (co)gaatje dichten en je wordt verheven tot een echte "Zeemleren Lap".
Een ding is wel jammer Ruud, de fiets kleurt niet zo mooi bij de kleding. Maar daar kan natuurlijk wel wat aan gedaan worden, ik ken nog wel een merk met goede wielen, maar weet natuurlijk niet of jou persoonlijk sponsor dat trekt.