28-12-2004

Hedenmorgen was het té mooi om de tocht in Epe te gaan fietsen, veel te lastig al die mensen die je dan moet inhalen en al dat geglibber over aangereden sneeuw op smalle paden.
We zijn met vijf man de Kroondomeinen in geweest, na een bakkie met kerstbrood bij Friet lekker door de ongerepte sneeuw op zoek naar een goed spoor, heerlijk fietsen zo. Thuis eerst de grove(winter)banden gemonteerd met iets meer dan twee bar. voor een betere grip in de sneeuw, Friet had het zelfde gedaan. Dit voorbeeld hadden meer mensen moeten volgen want de andere drie hadden moeite overeind te blijven. Ruud Sleper maakte in een afdaling een flinke smak en blesseerde zijn heup en later bleek zijn helm ook gebroken. Daar had die lul zonder helm bij zijn duik in de sneeuw geen last van, wat je niet hebt kun je ook niet breken en een muts houd die inhoud die er nog inzit ook wel bij elkaar. Koorn spande weer de kroon en heeft op verschillende plaatsen de sneeuw geproefd door met zijn bek in de sneeuw te duiken. De bananenpauze hebben we in de hut van Hendrik gehouden samen met een paar wandelaars die daar van de rust en de warme chokolademelk zaten te genieten. We mochten er wel bij komen maar kregen daar al snel spijt van en vertrokken maar snel weer, de rust was ver te zoeken. Helaas had ik dit keer mijn camera niet bij mij, had mooie plaatjes opgeleverd.
Dit is de helm van Ruud na zijn val.
Om 17.37 uur kreeg ik de volgende mail:

Het nieuwsbericht heb ik al gelezen op de ZLL-site.
Ik kan er nog aan toevoegen dat de blessure dermate ernstig is dat ik mij vanmiddag heb moeten ziek melden bij mijn werkgever. Zij moest toen zelf de boodschappen gaan doen.
Ik zit nu in mijn joggingbroek omdat de spijkerbroek te veel knelt. Vanavond maar eens met een paar pilsjes op de bank voor de TV hangen.
Morgen fiets ik dus niet mee (de controleur van het GAK kan langskomen).

Groet Ruud
****************************************************************

Kijk ook nog even op de fotopagina van Jan uit de desert, kun je zien hoe hij aan het kerstdiner zat


23-12-2004
Uitbreiding van de website en weer een update van Jan met foto´s.
Als mensen nog materialen heben voor de website laat dit even weten of stuur het mij toe.


18-12-2004
Foto´s van Jan uit de desert toegevoegd


16-12-2004
Hier is hij dan onze nieuwe website, ik hoop dat hij jullie goedkeuring kan verdragen.
Zo niet dan hebben jullie pech, moet je het zelf doen.
Hij is nog in opbouw en er is nog ruimte over, dus heb je materiaal voor deze site, stuur het op want hij is voor ons allemaal.

Er is ook weer een nieuwe update van onze "Jan uit de desert" .............2x zelfs


12-12-2004
Wat waren de Lapjes weer goed tijdens de Sportsbalmcross van 11 december, we konden ons dan wel niet in de kopgroep mengen maar daarachter werd er flink gestreden.
Met een 7e, 10e, 11e, 13e, 16e, 17e, 21e, en 22e plaats hoeven we ons niet te schamen, alleen jammer dat Wil zijn jongere broertje Leon niet meer kon inhalen. Hadden ze weer een mooi punt om over te ouwehouren, die andere twee had je wel mooi te pakken zoals verwacht, maar die rijden normaal ook achteraan ;-)

****************************************

12-12-2004
Heren van het zeemlederen lapke,

Mijn dank is groot dat nagenoeg alle leden van deze snelgroeiende wielerclub aan de start stonden van de prachtige sportsbalmcross. op www.geo.nl kunnen jullie nog even nagenieten. Op de finish foto (de allerlaatste) is duidelijk te zien dat Jan Koorn als 4e is geëindigd. Hijzelf dacht van niet maar ja: weer eens een feestje gehad. Dus gelukkig hebben we dit reuzentalent digitaal vastgelegd. Jan gefeliciteerd je mag je een jaar lang CLUBKAMPIOEN noemen.Het snelle groeien van de club zal wel komen omdat er tegenwoordig meer digitaal contact is dan de geur van snotter, zweet en (er was nog iets).
Uiteraard wist Gerard dat het geen zin had om naar Epe te komen: hoarhelmsbuntnietoeestoan!

JanIraqiKoniene,

Sander kan de foto's op geo niet bewerken dus sta je er deze keer niet tussen. We hebben je wel gemist Jan, maar na je trainingsstage die je nu volgt kun je in 2005 vast kamelegoed uit de voeten in het mulle zand. trouwens zeer attent van jullie om met 2 zwarte banden te rijden als eerbetoon aan Prins Bernard.

Leon

Lees hier het verslag en de uitslagen

Jan op schietoefening bij de Sportsbalmcross
Wie loste het startschot ook al weer bij deze wedstrijd?