Swim to figt cancer

Onder het motto ‘Love life, fight cancer’ ga ik op zondag 18 september 1500 meter zwemmen in het Apeldoorns kanaal. Samen met de andere deelnemers van Swim To Fight Cancer 055 zwemmen we tussen de Deventerstraatbrug en de Molenstraatbrug.

Hiermee doe ik het verzoek aan alle bezoekers van dit gastenboek en deze site om mij te sponsoren om zo veel mogelijk geld op de halen voor de strijd tegen kanker. Specifiek doel voor de opbrengst van dit evenement zijn de ‘fellowships’; persoonlijke beurzen voor jonge, talentvolle artsen en onderzoekers van wie wordt verwacht dat zij een belangrijke rol gaan spelen in kankeronderzoek in Nederland.  

Mijn persoonlijke doel is om het water uit komen met tenminste € 1.000,00 voor KWF Kankerbestrijding. Als ook jij dit doel wilt ondersteunen, dan kun je mij  sponsoren. Via onderstaande link kan ook jij de jonge artsen en onderzoekers sponsoren, maar bovenal ondersteun je met jouw bijdrage de mensen die moeten vechten tegen kanker. Zoals jullie me kennen, zou ik het natuurlijk super stoer vinden als ik als Zwem Lapje het hoogste sponsorbedrag bij elkaar weet te zwemmen. Daarom ik ben heel blij als jullie via onderstaande link een donatie willen doen.

http://apeldoorn.swimtofightcancer.nl/martinvandenberg

Namens mij en al die patiënten alvast hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten,

Martin van den Berg