Een paard op de weg

Met ruim 66% van de Lapjes aan de start gingen we onder leiding van ExAlaaf en de Brander richting Teuge en Busloo. http://hetzeemlerenlapje.mygb.nl/img/laugh.gifMooi tempo met het windje in de rug en voor iedereen te volgen. http://hetzeemlerenlapje.mygb.nl/img/perfect.gifNa Loenen volgden de heuvels en viel er af en toe een gaatje, maar uiteindelijk was iedereen weer min of meer gelijk in Vaassen...http://hetzeemlerenlapje.mygb.nl/img/look.gif

Rondje is weer via Srava te zien, door op deze link te klikken....

Jan Knien

Wat Jan nog vergeet te melden is dat we een goede daad hebben verricht. Bij de ingang van Thermen Bussloo zagen we in de berm een kleine pony lopen, een ruiter en iemand met hond stonden er bij en keken er naar. Om ongelukken te voorkomen het beestje de juiste kant opgedreven en het hekwerk geopend om hem weer bij de anderen te laten grazen. Nu was dat gras waarschijnlijk ook de reden waarom hij buiten de afrastering liep, met z’n zessen in een heel klein weiland waar niet veel grassprietjes meer te vinden waren. Met het openen van het hek was het ook een groter probleem om de andere vijf binnen te houden dan die ene er in te krijgen. Maar met vereende krachten was dat snel geklaard, al staan de best stuurlui altijd ……….
En net toen we het hek dicht hadden verscheen de politie ter plaatse, ‘te laaaaaat’ werd er in koor geroepen. De heren konden het wel waarderen en antwoorden ‘zoals altijd’.  Mogen we weer een keer voor door rood fietsen was onze opmerking en we vervolgden onze rit. Oom agent ging verhaal halen bij de pony’s om te horen wie hun baasje was.

Paparazzi

P1090909.JPG
P1090910.JPG
P1090911.JPG
P1090912.JPG
P1090913.JPG