Moeder(s)dag

Race Reetjes “de Beuk “ d’erin.

 

De Race Reetjes moeders stonden om 9.30 uur in hun nieuwe “de Beuk “ outfit paraat voor een zonnog tochtje door de bossen.
Nu Jacqueline is verhuisd naar de andere kant van Vaassen is de start voor de dames ook vanaf de Waterstraat. Stampertje was wel bereid om even een foto van de dames te maken, en na 4x klikken (d ‘r zal vast wel een mooien tussen zitten) fietsten we door het natuur gebied ‘t Kortenbroek, richting Gortel, en het Vierhouterbos. Onderweg nog een paar foto’s gemaakt, extra van Annet onze TOF-LADY, staat voor T? ( zeggen we niet ) Old First-Lady, deze naam is in Barcelona tot stand gekomen (vergeten in het verslag). Het was wel opvallend rustig in de bossen, misschien vanwege moederdag, ook op het terras bij onze vaste tussen stop “de Vossenberg “in Vierhouten was het rustig, en hoefden we niet lang te zoeken voor een tafeltje in de zon. Gelukkig werden we door de bediening nog wel herkend in ons nieuwe pakkie, want de serveerster wist gelijk wat wij wilden drinken, 4 cappuccino, deze keer met appelgebak (alleen als er iets te vieren is) van Jacq vanwege haar nieuwe woning.
Op de route terug nog even langs “ het verscholendorp “ , en terug in Vaassen zagen we her en der nog wat groepjes HDKS fietsers. We hebben fijn gefietst op deze voor ons speciale dag, 12.30 uur thuis, laat de kids nu maar komen.

 
Annie (bambie)
IMG_0556.JPG
IMG_0558.JPG
IMG_0559.JPG
IMG_0560.JPG
IMG_0562.JPG
IMG_0566.JPG
IMG_0567.JPG
IMG_0569.JPG