Weer door de sneeuw!

Kent u het verhaal van die tien kleine negertjes, wij vertrokken al met negen nadat de Brander zich had afgemeld. Smartlapje haakte al heel snel af toen we het bos in draaiden, toen waren er nog acht. Dat ging heel lang zo door totdat WD veel naar huis toe wilde omdat hij morgen nog een loopje had, toen waren er nog zeven. Uw Paparazzi vond het zielig deze oude man alleen naar huis te laten gaan over gladde wegen, toen waren er nog zes. En hier houd dan het verhaaltje op en kan u dus niet vertellen hoe het af liep met de rest die vertrokken in een besneeuwd bos.

Wat ik wel weet is dat het er weer prachtig uit zag in het bos, maar wel iets minder dan vorige week. Smartlapje bleef op het asfalt toen we de bospaden op gingen. Daar kwamen we er al snel achter dat het iets pittiger was als vorige week dus. De sneeuw was aan het smelten en de ondergrond was een beetje modderig. Maar soms ploegde je ook zo maar weer een heel stuk door een dikke laag sneeuw, afwisselend dus. Wel mooi, als je er oog voor had.

Op ‘De Vosselt’ nabij de Aardhuisweg zagen we plots een hele kudde edelherten in de verte, toen we ook hun kant op fietsten stonden de dieren daar nog naar ons te kijken. Nu heb ik meestal een camera op zak …. vandaag dus niet :-(
Wel die voor bewegende beelden (misschien later deze week) maar die kan niet zo ver inzoomen. Dus u moet ons op onze blauwe ogen geloven dat het een prachtig gezicht was die grote beesten met kapstokken tegen een zonnige achtergrond. Toen ik probeerde dichterbij te komen holden de dieren weer verder richting beschutting en wij lieten ze verder met rust.

Na een bananenpauze en nog wat geploeter verkoos WD-veul ervoor naar huis te gaan i.v.m. het Apeldoornse loopje. Uw reporter was er ook wel klaar mee en haakte bij hem aan (sorry mannen).
Samen glibberden we richting Vaassen.

Paparazzi

 

 

VIRB0001.JPG
VIRB0002.JPG
VIRB0003.jpg
VIRB0004.jpg
VIRB0005.jpg
VIRB0006.jpg
VIRB0007.jpg
VIRB0008.jpg
VIRB0009.JPG
VIRB0010.JPG
VIRB0011.JPG
VIRB0012.JPG
VIRB0013.JPG
VIRB0014.JPG
VIRB0015.JPG