Snert bij TRein

Twaalf man aan de start voor het rondje van Rein, onze oudste man heeft het gemiddelde weer iets omhoog getrokken. En om die reden mocht hij ook de route bepalen voor vandaag. Een paar Lapjes hadden daar wat moeite mee en meenden dat het wel iets sneller kon, maar dan moet je wel de route van de reisleider volgen en niet zo maar afslaan. Zo zit je dus van voren, en zo zit je dus van achteren. Het wiel van Rein was  de beste plek al moet je wel blijven opletten om geen afslag te missen. We togen richting Epe – Heerde en slingerden over mooie paadjes door de bossen en bij de sprengen. Omdat Stampertje zijn stuur had ingekort kon hij nu ongehinderd over de bruggetjes aldaar fietsen.
Een beetje leedvermaak was er om Stampertje, hij nam met verve de rol van Friedje over door achteraan te fietsen en met regelmaat te laten wachten. Het zij hem vergeven want hij kampte met rugklachten, toch ‘goed gedaan jochie’.
Om te voorkomen dat we in een donker bos zouden zitten, en het smakelijke vooruitzicht, zaten we al voor vijven bij Rein en Hetty in de keuken. Echt tijd om uit te rusten was er nog niet bij want vrouw en dochter propten ons vol met snert, soep, roggebrood, krentenbrood, chips en bier. En het ging erin als koek.
Klein nadeel was dat Rein in Epe woont, moesten we nog een end terug ………. maar ja ……. dat doet Rein elke week. Vandaar dat hij nog fietst als een jonge god.
Rein en Hetty, bedankt voor al het lekkers.

Paparazzi

 

P1080046.JPG
P1080047.JPG
P1080048.JPG
P1080050.JPG
P1080051.JPG
P1080052.JPG
P1080053.JPG
P1080054.JPG