Dauwtrappen met de RaceReetjes

Ook de Race Reetjes waren deze  Hemelvaartsdag  vroeg op om ook eens te gaan Dauwtrappen.  Om 6.00 uur stonden Roelie, Gerdien, Cis, Annet en Annie op de stoep bij Jacqueline. Voor de liefhebbers was er nog een bakkie koffie.
Omdat Jolanda ook mee zou gaan en er nog niet was zetten we koers richting de Clausstraat, ze zal vast nog wel bij de Lapjes zitten, ook gezellig, maar nee ze lag nog in bed, ze had zich afgemeld, en Jacqueline had even haar APP-je gemist.
Zo gingen we dan met ons zessen richting het Kroondomein. Het was goed fiets weer, en de paden waren goed begaanbaar, op wat kleine plassen na en 1 héééle grote plas, waar Roelie nog goed door heen kwam maar Jacqueline halverwege bleef steken, de overige dames liepen er maar even langs heen. Tijdens onze tocht zagen we in de verte nog een sliert Lapjes de bocht om gaan, en hebben we maar 2 zwijnen en 2 edelherten gespot, we hadden gehoopt op meer, maar helaas, terwijl Cis en Annet toch wel heel zachtjes hebben gepraat.
Om 8.00 uur ( 30km ) kwamen we aan bij Gerdien’s huis waar we koffie gingen drinken. Jacqueline ging eerst nog naar huis om droge sokken / schoenen aan te doen, even later kwam ze binnen met iets voor bij de koffie, een prachtige “Race Reetjes“ taart, als traktatie van onze sponsor, Martin onze hartelijke dank hier voor, de taart smaakte verrukkelijk, en Gerdien nog bedankt voor de cappuccino, na al dit lekkers gingen we huiswaarts, tijd voor een warme douche.

Bambi   

PICT3065.JPG
PICT3066.JPG
PICT3068.JPG
PICT3069.JPG
PICT3075.JPG
PICT3076.JPG
PICT3078.JPG
PICT3079.JPG
PICT3080.JPG
PICT3083.JPG