Voorzitters verjaring

Veertien mannen op de stoep vandaag, en één nieuwe fiets waar menigeen bij stond te kwijlen. Waren het jaren geleden veel TREKjes, nu denkt iedereen hard te kunnen fietsen op een SPECIALIZED. Maar het moet toch echt uit de beentjes komen, zo merkte ook de nieuwe eigenaar. Het mag dan wat beter gaan op de huizenmarkt, ook op een nieuwe fiets blijft alles bij het oude.
Het was de voorzitters feestje dus hij had de route bedacht en mocht een paar tussensprintjes pakken, maar niet te veel anders word die mond nog groter. Toch een leuk rondje gereden maar viel het gemiddelde een beetje tegen, iets te vaak rustig doorgefietst tijdens het wachten op de gelosten.
Na afloop bij de voorzitter een hapje en een drankje genuttigd ter gelegenheid van zijn jubileum en verjaring.
Leon bedankt ……en Jolanda ook natuurlijk …… maar die was er niet ;-)

Paparazzi

 

P1060980.JPG
P1060981.JPG
P1060983.JPG
P1060985.JPG
P1060986.JPG
P1060987.JPG
P1060988.JPG
         

Wederom 14 man aan het vertrek en met een lekker biertje in het vooruitzicht na afloop van de jarige Voorzitter, werd koers gezet richting 4houten. Zelfs ons aller sponsor had tijd gevonden om de Cervelo eens de sporen te geven... De Makelaar had zich ook een nieuwe Specialized Venge aan laten meten en vormt nu met de KBK het duo 'Venge Boys' Erg mooie bike overigens en...met bijpassend calimero doppie en schoenen! Tocht gaf verder niet echt veel bijzonderheden en ik heb lekker achterin het peloton meegekoerst...Na afloop dus lekker bij de Voorzitter onder het afdakje bij de kachel gezeten! Rit is weer te zien, door opdeze link te klikken. Garmin stopte onderweg, dus gegevens zijn niet helemaal betrouwbaar

Jan Knien