Afterparty bij Knien

Zeven Lapjes melde Jan Knien voor vertrek aan Reny thuis, kon ze vast zeven lapjes in de pan gooien voor de afterparty die hij aangekondigd had. Ook zeven man die het dus aandurfden om tussen de buien door een rondje weg te trappen.
Biston nam het voortouw en stuurde in de richting van de donkere wolken en in Vierhouten lieten deze hun lading vallen. Snel maar even schuilen onder een luifel tot de bui over was, duurde gelukkig niet erg lang. Maar ja …….. dan komt het meest water nog van onder en zijn je mooie schoenen in no-time waterschoenen. Langs het Veluwemeer klaarde de lucht op en werd het prachtig weer, het thuisfront had later andere berichten. Met het windje in de rug lekker doorgepeddeld maar dat bleek voor een enkeling nog iets aan de hoge kant. Niet getreurd, doen we het iets rustiger aan ……… even dan. We slingeren wat door de polder en bij Hattem gaan we langs het kanaal terug naar Vaassen waar we vele donkere wolken waarnemen maar wij het droog houden. Ondergetekende hield op aanwijzingen van Coach Brander het tempo strak tegen de 40 km/u tegen de wind in. En als je zo lekker in je uppie 20 km doortrapt vinden een paar profiteurs het stoer om op een viaductje even aan te zetten om als eerste boven te zijn. Nou ze mogen ………. maar ik wacht een volgende keer niet meer op ze ;-)

Bij Knien thuis was de werkbank gedekt met het nodige lekkers door Reny, en dat smaakte prima. Kwam een enkeling goed uit, hoefde die thuis niet meer te koken. Het hapje werd geblust en weggespoeld met een paar sapjes uit de buibehorende koelbox.
Reny en Jan bedankt voor al het lekkers.

Paparazzi

 

 

P1000954.JPG
P1000955.JPG
P1000956.JPG
P1000957.JPG
P1000958.JPG
P1000959.JPG
P1000960.JPG
P1000961.JPG
P1000962.JPG