Nog één laatste foto

We hadden al heel wat foto’s van onze reis naar en in Oostenrijk, u heeft er 808 op deze website kunnen bekijken. Totaal kregen we op de Vasa DVD zo’n 3300 plaatjes mee naar huis.
De Lapjes waren met 5 man en 2100 foto’s wel zo’n beetje grootleverancier , waarvan er een kleine  1380 voor rekening van uw Paparazzi kwamen. Heb nu eenmaal een naam hoog te houden.

Leuke herinneringen komen weer boven als je er nog een keer doorheen bladert en beleef je de reis nog een keer in je hoofd. Op de laatste dag werden er niet zo veel foto’s meer gemaakt, een beetje verdrietig omdat we weer naar huis moesten denk ik. Dus is elk plaatje van deze dag alsnog een leuke herinnering.

Toch mistte er nog één of twee in het overzicht, simpelweg omdat we de maker er niet direct om wilden vragen zeg maar. We wisten wel wie de maker was maar soms moet je ook niet alles willen en gewoon een beetje geduld hebben dan komt die vanzelf een keertje naar je toe. Zo niet, ook prima
Zo ook deze keer wist de Duitse fotograaf ons feilloos te traceren, dat zijn dan weer de nadelen van de Lapjes roem, met een rekening van enkele tientallen euro’s. Das dan weer minder.
En om nu te zeggen dat het zo’n prachtige foto is?  We zien een verbaasd kijkende Junior op kop van de groep (dat is dan wel weer uniek) op een wat vage foto, en nog niet eens in KLEUR.
Voor mij had deze niet gehoeven maar de sponsor heeft de rekening in zijn enthousiasme al voldaan en stuurde hem door naar uw webmaster. En voor dat geld moeten we hem dan ook maar plaatsen. Dus bij deze en oordeel zelf over de kwaliteit.

Terug

Dus bij deze en oordeel zelf over de kwaliteit. (Klik hier)

Ben benieuwd of er van de achtervolgende groep ook nog zo’n vage foto volgt, in die erachter stuurde Paparazzi, we zagen maar één flits.