Nieuwjaarsreceptie HDKS

Voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van Het Zeemleren Lapje was er die van Houdt de Ketting Strak uit Emst. En daar moest en wilde Paparazzi zijn neus even laten zien, de welverdiende kampioenstrui moest om de brede schouders, en bolle buik, worden geschoven.
Voor het eerst was er nu voor een receptie i.p.v. een feestavond gekozen en deze werd gelijk goed bezocht door een zestigtal leden plus aanhang.
Er waren de gebruikelijke woorden van de voorzitter en de uitreiking van de sportiviteitprijs, vrijwilliger en de clubkampioen van het jaar 2009.
Omdat uw Paparazzi aan alle wedstrijden had deelgenomen en met twee tijdritoverwinningen, eerste HDKSer in de Sportsbalmcross en in de pelotonsritten ook constant voorin zat was de titel binnen. De  semiLapjes TRein en de Makelaar volgden op ruime afstand op plaats twee en drie. Smartlap kukelde eens van het podium af, maar die man heeft ook al zo veel kampioenstruien in de kast liggen. Verder geen Lapjes meer in de top, ExAlaaf op 16 en Klaplong op 19, zij gingen de strijd niet meer aan of zijn geen lid meer, jammer….

Paparazzi

Kijk hier voor meer info en foto's

 

NJR_hdks01.jpg
NJR_hdks02.JPG
NJR_hdks03.JPG
NJR_hdks04.JPG
NJR_hdks05.JPG
NJR_hdks06.jpg
NJR_hdks07.jpg
NJR_hdks08.jpg
NJR_hdks09.jpg
NJR_hdks10.jpg