100_2427.jpg 100_2428.jpg 100_2429.jpg 100_2430.jpg 100_2431.jpg 100_2433.jpg
100_2434.JPG 100_2435.jpg 100_2436.jpg 100_2438.JPG 100_2439.jpg 100_2440.jpg
100_2443.jpg 100_2446.jpg 100_2447.jpg 100_2448.jpg 100_2449.jpg 100_2450.jpg
100_2451.jpg          

“Biston” ontvangt Fruit(vlees)mand.

Eindelijk was het dan zover, Biston krijgt op donderdag 25 oktober 2007 van een delegatie “Lapjes” een welverdiende Fruit(vlees)mand aangeboden. De “vleesmand” ontstond in de auto onderweg naar Biston waar luid om werd gelachen. (Hij is n.l. analfabeet)
Het initiatief voor deze belangrijke uitreiking kwam van de brander waarbij onze voorzitter deze moeilijke taak op zich nam. Echter toen het eindelijk zover was, haakte de voorzitter af. Dit had een reden en we wensen vanaf deze zijde de vrouw van de voorzitter sterkte toe.
Brander werd door de voorzitter, vriendelijk doch wel dringend verzocht om deze taak naar behoren te vervullen. Hetgeen geschiedde, zoals jullie kunnen zien in de bijgevoegde mooie fotoreportage van onze plaats vervangende Paparazzi, Friedjerazzi.
Ja, Paparazzi zou mee maar melde zich af via de diensttelefoon van Brander, die op dat moment in een zeer belangrijk overleg zat. (evaluatie van de veldtoertocht, waarbij brander zich had misdragen)
Na een telefoonsessie, waarbij bleek dat ruim de helft van de lapjes op vakantie was, kwamen we uit op een zeer selecte delegatie van de lapjes, bestaande uit Friedjerazzi, Stampertje, Kniene en Brander.
Om half 8 in de auto richting Apeldoorn. Op de parkeerplaats ff een groepsfoto gemaakt. Op aanbellen werd de deur geopend door Biston. Hij wist dat we kwamen, maar met hoeveel en wie was voor hem een verrassing. Breed lachend sprak hij ons toe en verwelkomde ons. Na de overhandiging van de fruitmand, heeft Kniene gelijk ff samen met ons de druiven geproefd. Ze waren heerlijk.
Na een heerlijke bak koffie, werd al snel een aantal kratjes bier in de kamer gezet voor de “zelfbediening”. Brander was BOB dus heeft maar één BRANDer biertje gedronken. De overige lapjes en onze “zieke” Biston hebben bijna 2 kratjes leeggedronken. (ps het waren kleine kratjes hoor)
Biston heeft uitgebreid zijn relaas verteld wat er tijdens de Eifel tocht hem was overkomen. We namen nog enige “boosheid” waar. En die verschrikkelijke veroorzaker had nog steeds niets van zich laten horen. Schande, die zoeken we volgend jaar op………adres hebben we !!!!!!!
Om 22.00 uur is vriendin Coby naar bed gegaan want die kon dat verschrikkelijke domme geneuzel van de lapjes niet meer aanhoren.
Om 23.45 uur namen de lapjes afscheid van Biston en we hopen dat hij er snel weer bij is.
Biston dankt alle lapjes voor deze fruitmand. Brander moet nog maar zien dat hij alle gelden voor deze mand nog krijgt van de overige lapjes. Anders maar weer een hypotheekje aanvragen.

Brander.

Bij dit bezoek aan Biston (vanaf hier beterschap) moest ik wegens ziekte verstek laten gaan.
En op het verzoek dat iemand anders mijn taken dan maar waar moest nemen kwamen er nu zelfs twee verslagen binnen. U kunt ze hier onder beide lezen, bedankt heren.

Paparazzi

Fruitmandje Erik

Met de veldtoertocht is er reeds geld ingezameld door de voorzitter om voor Erik een fruitmandje te halen. Klaplong wou het niet meer doen daar deze zich door een paar  wanbetalers diep in de schulden heeft moeten steken. De voorzitter had andere sores aan zijn kop en heeft het organiseren gedelegeerd aan de Brander. Er is nog even aangekaart om eens een vleesschotel te halen in plaats van dat afgezaagde fruitmandje.
Dus met 4 man op zieken bezoek bij Biston. Paparazzi liet wegens ziekte verstek gaan. We werden warm onthaald door het verkeersslachtoffer.
Aan de grijns op zijn gezicht blijkt dat hij erg blij was met de fruitmand.
We moesten eerst de röntgen foto’s op de PC zien. Aan Jan Knien zijn porem valt te zien dat het wel erg lang duurde. Uiteindelijk hebben we dus niets gezien.
Onder het genot van een kopje koffie hebben we de klap nog even geëvalueerd.
Het blijkt het weer een stuk beter te gaan met Erik. Zijn kuit en de infectie waren zo goed als beter, maar de breuk heeft tijd nodig om te herstellen. Wat deze man verder mankeert kun je lezen op de papieren.
Na een tijdje serieus gebabbel kwamen de Brandjes op tafel. De chauffeur bleek wel erg van zijn cola te genieten. Met het verstrijken van de avond werden de gesprekken wat losser. Om half twaalf zijn we bij de patiënt vertrokken. Uit de laatste foto blijkt hoe blij hij hierom was. ( je kunt je afvragen wat deze man werkelijk mankeert)

Groet, Friedje

Lees hier over het vertreknaar, en hier meer over het weekend EIfel en hier Ruuds eerste bezoekje

Ziekenbezoek Biston