Op `ziekenbezoek` bij Erik Houtlul

 

Donderdag 29 maart zou de eerste ATB avond van het jaar 2007 worden, maar het weer gooide roet in het eten. De gehele week en dag  mooi weer en uitgerekend nu kwam de regen met bakken uit de lucht vallen. Eén dapper Lapje stond bij Jan op de stoep maar die ging ook maar weer huiswaarts en werd daar als een verzopen `mietje`ontvangen.
Maar er was een oproep verstuurd door de voorzitter om na afloop even bij de onfortuinlijke Erik langs te gaan om hem te verrassen met een fruitmand. Hier had hij volgens de statuten recht op nu bleek dat hij toch echt wel wat had gebroken in zijn been.
Bijna alle leden van het Lapje druppelden dan ook één voor één spontaan bij Erik de keuken binnen om hem eens te horen hoe het nu met de `patiënt` ging. Zelfs een aangebrande Brander met een jetlag  vanaf de vogeltjes eilanden  kwam langs, hij miste zijn fietsmaten zo erg dat hij dit niet wilde missen.

Aan zijn oude kloffie was te zien dat Erik al weer druk aan het werk was en menig klusje had geklaard. Zijn arme oude vader werd ingeschakeld als chauffeur om hem overal naar toe te brengen, terwijl de aardappelen liggen te wachten om gepoot te worden. Binnen een week gaat het gips er weer af en hoopte Erik volgende week weer op de ATB mee het bos in te kunnen …………….......................??????????
We zullen het wel zien.

Het was nog lang gezellig en er werd nog menig sapje weggewerkt, al had iemand na een feestje eerder op de dag wel erg veel schik. Namen noemen we niet, al begint het met een K en eindigt het op oorn.

Erik en Ingrid bedankt voor al het lekkers, beterschap en tot snel.

Paparazzi

DSC_0236.jpg DSC_0239.jpg DSC_0241.JPG DSC_0242.jpg DSC_0244.JPG DSC_0246.JPG