Carnaval 2007


Terwijl 9 Lapjes op zaterdagmiddag lekker gaan fietsen offeren 3 andere Lapjes hun vrije middag op om de carnavalsoptocht na vele afzeggingen in goede banen te leiden. De oproep van Ex-Alaaf leverde geen spontane reacties op zodat er na een noodoproep een uur voor de start maar weer met de hand over het hart gestreken werd, ook al heb je totaal niets met carnaval. "Voor wat, hoort wat" heb ik vroeger eens geleerd maar blijkbaar voor steeds minder mensen???????
Snel eten en tegelijk omkleden, en naar de Wieken waar de wagens al stonden te wachten op de ´verkeersregelaars` WD 56, Brander en Paparazzi. Alles is natuurlijk perfect verlopen onder deze deskundige begeleiding, en de Rossemdaerpers waren ons zeer dankbaar.
Toch maar mooi met drie man een heleboel mensen blij gemaakt!!
Paparazzi 

 

Zaterdag avond werd er carnaval gevierd met de RaceReetjes. Ook de carnavalliefhebbers van de lapjes waren mee, maar dit waren er niet zoveel. Natuurlijk Ex-Alaaf, samen met Brander en Stampertje om hun vrouwen te vergezellen.
Het was een dolle avond. Veel bier, veel lol, lekker in de polonaise en hossen en zweten.
 
De RaceReetjes zijn al voor het tweede jaar van de partij. Dit jaar geheel in flower power stijl. Er lagen nog wat kledingstukken van een vorige feestje.
 
Met z'n allen op de foto, voor het feest, zoals je kunt zien. Allemaal nog nuchter, alhoewel? De monniken?
 

Volgend jaar zijn er hopelijk meer mannen van de partij?
Roelie

Met dank aan de fotografen, Roelie en Roy
Carnav_01.jpg Carnav_02.jpg Carnav_03.jpg Carnav_04.jpg Carnav_05.jpg Carnav_06.jpg
Carnav_07.jpg Carnav_08.jpg Carnav_09.jpg Carnav_10.jpg Carnav_11.jpg Carnav_12.jpg
Carnav_13.jpg Carnav_14.jpg Carnav_15.jpg Carnav_16.jpg Carnav_17.jpg Carnav_18.jpg
Carnav_19.jpg Carnav_20.jpg Carnav_21.jpg