Smartlapje ziet Abraham

15-10-2006Na het heerlijke etentje (binnenkort een verslag en foto´s) van onze sponsor Ex-Alaaf werd bij thuiskomst Theo om de autosleutels gevraagd, zichtbaar zonder zorgen gaf hij die af aan de voorzitter. Vervolgens werd hij geblinddoekt op de passagiersstoel van zijn auto gezet en na een rondrit door de omgeving naar de feestzaal gebracht. De overige Lapjes moesten op de fiets naar Emst, maar met volle magen en wat extra voortstuwing vanwege de uiensoep ging dit zoals gewoonlijk in een rap tempo.

In zaal van de Schepop zaten inmiddels de door Annet en de kinderen uitgenodigde gasten met spanning te wachten op de bijna vijftiger. Na binnenkomst in een muisstille zaal mocht hij weer de weide wereld inkijken, ontspannen en verrast keek hij rustig de zaal rond. Voordat het feest kom beginnen moest hij eerst nog wat vragen van vrouw en kinderen beantwoorden, bij een goed antwoord kreeg hij een stukje chocolade, en dat waren er heel veel. Leuk zo´n vragenronde, kom je nog eens wat onverwachte dingen te weten van iemand. De diskjockey draaide vervolgens wat feestverhogende nummers, zonder dat was het volgens mij ook wel goed gekomen, zodat het sfeertje er lekker inkwam.

De ex collega’s van Theo, of waren het toch cliënten, voerden na de nodige computerproblemen een leuk stukje op. Ook hier weer hele andere kanten van een Theo die zelfs menig hoofdrol in een film gespeeld blijkt te hebben. Zelfs jackass the movie was er niets bij, Theo en collega’s waren hun tijd ver voorruit. Een Groninger met Limburgs accent vertelde leuk en samen zongen deze badmeesters een mooi lied. Theo mocht zelf ook nog een lied voor zichzelf zingen, veel tekstgedeeltes kwamen ons wel bekend voor, met name de vunzige gedeeltes. Ook de familie bracht het van eigen tekst voorziene Willempie lied ten gehore en had de beste man zelf ook uitgenodigd, deze gaf nog een leuke one man show ten uitvoer.

Tweede hoogtepunt van de avond was natuurlijk een optreden van het onvolprezen Zeemlerenlapjes koor, nu echter zonder begeleiding van Smartlapje zelf. Het ging ook zonder hem perfect en het “links rechts” schalde door Emst, ook het nummer `Theo fiets toch niet zo snel` liep als een oude stoomtrein, bijna perfect dus. Helaas is het er nog niet van gekomen deze nummers op te nemen maar ons clublied staat al wel in de WebJukeBox. Natuurlijk moest bij dit clublied Theo wel even meespelen op de gitaar, anders is het niet compleet. Na dit alles mocht Theo aan een touwtje trekken waarmee een colafles de zaal inkwam, en nog een, en nog een, ……... en nog een, en nog een, en nog een, en nog een, en nog een.
Hoeveel weet ik niet maar voldoende voor een leuke bijdrage van de Lapjes, en niet inwisselbaar bij de feestzaal. Er was ook nog een prachtige tekening gemaakt welke zelfs op posterformaat was afgedrukt.

Het hoogtepunt van de avond kwam iets voor twaalven, toen werden alle niet vijftigers, de meerderheid, en vijftig plussers gescheiden. Theo mocht nog even bij de jeugd staan maar gaandeweg het lied dat gezongen werd moest hij over naar de oude grijzen. Natuurlijk moest Theo nog even op de schouders worden genomen waarna er weer lustig op los werd gedanst en de polonaise werd ingezet. Maar zoals altijd komt ook hier een einde aan en de laatste dans mochten Theo en Annet omringt door alle gasten samen uitvoeren.

Theo, Annet en de kinderen, hartelijk dank voor een prachtig feest.
De 335 foto´s komen naar jullie toe

Paparazzi
Kijk hier voor de foto´s van de Abraham bij Theo thuis
Kijk hier voor de teksten van het LapjeDacht in een nette buurt te wonen