25 jarig huwelijk Igno en Cissy

Op 9 oktober zijn wij 25 jaar getrouwd, en dat willen wij op 7 oktober vieren bij Tuincentrum Klomp in Vaassen, dit stond op de kaart van Igno en Cissy. Nu is er bij Klomp veel mogelijk maar een feest…..kan natuurlijk best tussen de bloemen planten en rond de vijver. Toch gingen er snel allerlei geruchten de ronde dat dit niet zo was en dat het wel hier of daar zou zijn. Een ding was zeker, het hield de gemoederen wel bezig, in die zin was het feest al geslaagd.

Op zaterdagavond zag je veel gespannen gezichten op de parkeerplaats bij Klomp, maar de deur bleef dicht. Twee bussen reden voor en zou ons naar de feestzaal vervoeren, waarheen?????? Er werd flink gespeculeerd en onderweg werd telkens de mogelijke bestemming bijgesteld door de passagiers. Apeldoorn viel af, Deventer, Bathmen, Holterberg, Markelo, Lochem en Barchem werden het ook niet. Het werd stil in de bus, niemand wist nog iets te bedenken. Het werd “restaurant de Luifel” in Ruurlo waar ons een Tiroleravond stond te wachten.

Na alle felicitaties en de koffie kwamen twee Tiroler mädels ons een beetje opwarmen en uitleggen wat de bedoeling van deze avond was. Er moest gezaagd, gegooid, geschoven en wat later nog gelopen worden. Tussendoor waren er nog verschillende gelegenheidsartiesten die optraden om de zaal te vermaken. Hoogtepunt van de avond was natuurlijk het optreden van Het Zeemleren Lapjeskoor met een aantal prachtige liederen voor het bruidspaar.
Nu te beluisteren in onze WebJukebox.

Het bruidspaar en de finalisten van de spelronde kwamen aan het eind van de avond verkleed de zaal in. Ig en Cis als Heidie en Heidie plus nog wat familieleden dansten er lustig op los en regelmatig was de geëpileerde derrière van Igno te zien. Spontaan werd hierop de polonaise ingezet en velen waren op de been totdat plots de muziek stopte en het licht aan ging.
De 82 jarige vader van Cissy was met zijn hoofd op tafel gevallen en zorgde voor onrust in de zaal. Gelukkig was IC verpleegkundige Gerrit snel ter plaatse en kon zo eerste hulp verlenen.
Gelukkig viel het allemaal mee, al werd hij voor de zekerheid even een nachtje naar het ziekenhuis gebracht voor observatie.

Een domper op een prachtige avond die door dit voorval prompt een iets vroeger einde had.
Na een lekker bakkie koffie en dankwoord van het bruidspaar zocht iedereen weer de inmiddels gearriveerde bussen weer op. Daar werd, althans in de Lapjesbus; nog even flink doorgezongen, het peil lag nu wel iets verder onder het asfalt dan op de heenweg.

Igno,Cissy en de kinderen, namens alle Lapjes hartelijk dank voor deze prachtige avond.

Huize Dieker op zaterdagmorgen

Kijk hier voor de foto´s van Linda en Roy