Annet en Sietske 50 jaar
11 februari 2006

kaart

Annet(de vrouw van SmartLapje) en haar tweelingzus Sietske werden 12 februari 50 jaar. Reden voor een feestje dacht de familie. De dames zelf wilden het bescheiden houden, de rest dacht daar duidelijk anders over.

Aangezien de feestlocatie niet echt in de buurt was hadden we een busje met chauffeur ingehuurd voor het vervoer. Zo was er nergens een discussie wie er nu de BOB moest zijn.

Bar Boode in Bathmen werd afgehuurd, een grote band en een soort van Paul de Leeuw die de boel aan elkaar kletste. Nadat alle bezoekers binnen waren, werden beide dames van hun etentje naar de feestzaal gebracht.

Net voor binnenkomst kregen zij de kaart in handen gedrukt waaruit bleek dat er toch een iets groter verjaardagsfeestje op hun te wachten stond.

Na binnenkomst vielen de dames van de ene in de andere verbazing. SmartLapje zong een prachtig lied voor beide dames (binnenkort op CD en op deze website) waar de hele zaal stil van werd. Alle kinderen schoven een voor een aan om mee te zingen.

Hierna kon het feest beginnen en speelde de band de ene na de andere hit. Hans en Connie van Deukhoven kwamen ook nog langs om met alle gasten een praatje te maken en zongen nog een prachtig lied voor de dames.

Hierna was het de beurt aan Robbie Wiliams met een spetterende show, kosten nog moeite waren gespaard zo bleek wel.

Klokslag twaalf uur moesten de twee dames het podium op om door de hele zaal toegezongen te worden in de eerste minuten van hun verjaardag.
Twee grote bossen rozen en nog even op de schouders bij de Lapjes hoort hier natuurlijk ook bij.

Het feest kon nu echt beginnen maar op dit tijdstip is het alcoholpeil bij menig feestganger zo gestegen dat dit de coördinatie danig parten speelt. Neemt niet weg, een geweldig feest.

Was het op de heenweg nog redelijk rustig in de bus, op de terugweg dacht menigeen nog in de feestzaal aanwezig te zijn, men was vergeten de volumeknop wat terug te draaien.

Theo, Annet, Sietske en alle andere familieleden hartelijk dank voor deze prachtige avond.

Paparazzi