Een Lapjes groet aan Prins Martin

Zoals bekend was ons Lapje Alaaf dit jaar gekroond tot prins carnaval van de rossumdaerpers uit Vaassen.
De overige leden konden dit natuurlijk niet geheel ongemerkt voorbij laten gaan. Aangezien wij als leden ons op zaterdagmiddag helemaal uit de naad fietsen (een enkeling daargelaten), en wij natuurlijk geen dag over kunnen slaan, was het niet mogelijk om op zaterdagavond naar het carnavalsfeest te gaan omdat wij onze rust dan hard nodig hebben.
Daarom stuurden wij een aantal dames, zij blij en wij een rustige avond en nacht (hopen we).
Omdat Martin altijd zo enthousiast is en ons van een prima kledingpakket heeft voorzien wilden we hem toch verassen tijdens de carnavalsoptocht. We hebben voor deze gelegenheid twee vlaggen laten maken met het logo van het Zeemleren Lapje om zodoende een groet te kunnen brengen aan onze sponsor, goede vriend, maat, Lapje Alaaf.
Eerst werd er nog even een groepsfoto voor het versierde huis van Martin gemaakt, hellaas waren niet alle leden aanwezig, maar daar kan door onze paparazzi fotograaf nog wel aan gewerkt worden. Daarna een mooie plek opgezocht langs de route van de optocht om te kijken en gezien te worden, en dat laatste lukte prima gezien alle reacties die we kregen van publiek en deelnemers. Kan natuurlijk ook niet anders met zo´n stel goed afgetrainde mannen in zo´n mooi strak pak.
Nadat eerst de jeugd in allerlei gedaantes voorbij was getrokken zat er al een heel gat naar de volgende deelnemers, dit bleken een stel als dansmarieke uitgedoste travestieten te zijn.
En als ik het goed gezien heb zat er ook nog een diender tussen,...... waar gaat dat heen??????
Intussen kregen wij het aardig koud, en wilden graag fietsen, en aangezien de raad van elf altijd achteraan rijdt kon het met dit tempo nog wel even duren. Na nog wat verenigingen, een kar met oude afgeschreven prinsen en de raad van elf uit Epe kwam er een prachtige wagen met alle beelden uit Vaassen gemaakt door de vriendengroep van de prinses.
Aan het einde van de rit kwam Martin toch in beeld en was duidelijk blij verrast ons te zien staan (hoop ik) en je zag de hele raad van elf denken "wat is dat voor een zootje". Na de nodige gebaren, praten is onmogelijk, "geef hier die vlag" en "wij gaan lekker fietsen, ga je mee" was de wagen alweer voorbij, daar sta je dan bijna een uur voor te blauwbekken.
***** Martin één vlag is voor jou als dank voor de goede verzorging van onze club*****
Dus snel op de fiets de bos in om lekker een eind te fietsen om weer warm te worden, alleen jammer van die achtervolgende stip die steeds kleiner werd en zodoende het ritme er telkens uithaalde. Nee......... ik noem geen namen, alleen hij vertelde zelf dat hij nog ski benen had en genoot van de omgeving. Hij zag een heeeeele mooie bonte specht, schoot eerst met één voet uit de pedaal, later met beide voeten, het was afzien ..............voor hem dan.


Het Lapje bij het huis van Alaaf.


Mooi hé


komt ie al????


Wachten........wachten.......effe wachte nog, ...........en kou lijden.


Eindelijk de wagen van de rossumdaerpers.


Met Alaaf en de raad van elf