Arm(e) Jan

23 april 2005

Zoals elke zaterdag reden we ook nu weer naar de waterstraat voor onze training, maar daar zat een sip kijkende Jan met zijn arm in een mitella. Maar als de Lapjes arriveren is de lach snel weer terug en hebben we hem op de hometrainer gezet zodat hij toch met ons mee kan fietsen (Jan we hebben de hele middag heerlijk bij jou in het zog gereden, ......in gedachten dan).
Zeven Lapjes en Willie D vertrokken voor een gevarieerd rondje, heerlijke snelle wegen afgewisseld met een snelle ATB paden, foutje van de voorzitter die ook nog weer snel thuis moest zijn. Om toch nog even aan de kilometers te komen ben ik samen met Brander nog even de Hoge Duvel op geweest en een rondje Gortel, maar.........weer heerlijk gefietst!!!!
Jan van harte beterschap en als jij nu een tandem regelt kun je snel weer mee fietsen, dan trap ik een keer met jou mee.
Hieronder een bericht van Jan en de foto´s van vanmiddag.

Beste leden van het lapje,

Bedankt voor de heerlijke fruitmand die ik namens Fred mocht ontvangen namens alle leden van het zeemlerenlapje. Jullie weten wat nu goed voor mij is, VITAMIENTJES om weer te genezen zodat ik weer gauw met jullie mee kan fietsen. Mijn conditie blijf ik op peil houden door te trainen op de home-trainer dus als ik weer met jullie mee kan, niet gelijk achteraan hoeft te kleven. Verder vermaak ik me een beetje met boekjes lezen (plaatjes kijken) nee niet wat jullie denken!! maar fiets en motor bladen. En de GROLSIES beginnen ook al weer te smaken, misschien in iets mindere mate op de party's ???????. Wat vinden jullie trouwens van mijn lapjes-mitella, heeft Annie bedacht, waar de bandana al niet goed voor is.

Nu boys fiets de komende tijd lekker, ik zie jullie wel steeds vertrekken aan de Waterstraat.

Groeten Jan ( stampertje)