Nieuwe dames Lapjes

5-5-2005

Ingezonden door een collega "paparazzi"

Nieuwe dames “lapjes” op de ATB het bos in.

U leest het goed, het wielerclubje “het zeemlerenlapje” heeft er weer twee nieuwe leden bij. En dit zijn niet de eerste de beste. Dit betreffen ANNIE en CISMAN. Ze werden betrapt door hun “stalkers” in het Kroondomein. Een van die Stalkers onze bloedeigen “Sta(u)mpertje heeft de nieuwe leden een aantal goede aanwijzingen gegeven hoe het wel en hoe het “NIET”moet. Na afloop werden ze verwelkomd in het clubhuis van de “dames lapjes”. De hoofdbewoner had de vlag al uitgehangen.
Tijdens het bijkomen onder het genot van een bakje koffie en daarna een “wijntje” kwamen de verhalen los van de nieuwe leden. Ze hadden aan afdaling genomen die toch wel “iets” te hard ging!!!! Ook hadden ze nog een roedel herten en zelfs een keiler gezien. Ze vonden het prachtig en hadden beide een rode gloed op hun wangetjes. En dit keer kwam het niet van de wijn maar van hun onvergetelijke inzet.
Rond half elf nam de mentaal coach (sta(u)mpertje het goede voorbeeld. Annie moest mee, ze was moe en moest naar bed. Normaal is Sta(u)mperjes altijd de laatste maar nu ging hij als eerste richting huis. Wat zo’n gebroken sleutelbeentje al niet doet.
Verantwoording, zelf discipline, anticiperen, relativeren…….enz, enz. Ga zo door sta(u)mpertje dan komt vast wel weer goed met je.
De nieuwe leden roepen de overige dames van de lapjes op om ook op donderdag en zondag avond te komen trainen. Annie en Cisman zijn nu al verslaafd aan het ATB-en. Vertrek is beide avonden om 19.30 uur bij ex-Alaaf als de kleintjes te ruste zijn gelegd.