Afgelopen dinsdag werd Bambi 50 jaar en wij wilden dit natuurlijk als fietsende dames niet ongemerkt voorbij laten gaan. Vandaar dat we maandagavond eerst aan de hongerstraat hebben verzameld om daarna met oude fiets, gehandicapte pop met sponsortenuetje en een prachtig bord in de auto vertrokken naar de waterstraat.
Daar aangekomen was het even zoeken naar een mooi plekje daar de tuin al redelijk gevuld was met levenloze wezens en lakens met allerlei welluidende teksten.
Eindelijk vonden we een mooi stekkie, weliswaar iets naar achteren maar prachtig langs het grindpad. Marianne, Cissy en Jolanda gingen in gevecht met fiets en pop.
Gerdien bekeek alles van de zijlijn waarbij de handen die weggestopt waren en Jacqueline ging in de weer met de bouwlamp om het geheel wat bij te lichten.
Inmiddels was het binnen ook doorgekomen dat er weer wat in de tuin te gebeuren stond en Sampertje met Rutger kwamen naar buiten om het geheel is even te bekijken.
De pop had niet veel zin, daar ze telkens (dit keer is het een zij)het armpje erbij neergooide maar uiteindelijk moest ze toch het hoofd buigen voor behoorlijk klevend tape.

En toen...... Het was niet Iiiiiiiich maar ieeeee, Cis stond met haar ene voet in de vijver. Eerst bleef het even stil en daarna barstte iedereen in lachen uit. Stampertje kon het nog maar net droog houden net als menig ander reetje. Daarna nog even een paal achter het bord gespijkerd voor enige versteviging, maar dat moet je niet door een schilder laten doen daar die de spijkers om een hoekje slaat.

Uiteindelijk konden we daarna met zijn allen nog een neutje nemen op de 50tigste verjaardag van Annie.

Kijk hier voor het feestje van bambi

Bambi 50 jaar