Damesteam onthult haar naam…

Eindelijk is het zover! Het damesteam van het Zeemlerenlapje onthult haar naam: De raceReetjes. Als je het logo van het damesteam nog niet hebt gezien, vraag je je nog af waar deze naam vandaan komt. Heb je het logo eenmaal gezien, dan weet je het zeker…. Prachtige damesbillen waarop een mooi reetje is afgebeeld.


“Race ReeTjes” zetten hun sponsor in het zonnetje (sneeuw)

Terwijl de sneeuwvlokken naar beneden dwarrelden, heeft de damesmoutainbikeploeg “de Racereetjes” hun sponsor Martin van den Berg van Wassink/Vervoort B.V. Gereedschappen uit Vaassen, in het zonnetje gezet. Net als de herenmountainbikeploeg“het Zeemlerenlapje”, fietst nu ook de damesploeg in de kleurige kleding van Wassink/Vervoort B.V.

Het damesteam is een gezellige club, waarvan enkele leden al twee jaar wekelijks mountainbiken. Het team bestaat uit negen fanatieke bikers. Tijdens de Emsterveldtoertocht op 22 oktober jl. fietsten de dames de 45 kilometer mee in hun nieuwe outfit. Het damesteam bestaat voor een groot deel uit dames waarvan manlief fietst bij “het Zeemlerenlapje” waarvan Martin van den Berg ook lid is.

Op zondagmorgen 27 november, in de winter de fietsochtend van de dames, werd Martin door het damesteam verrast met een bos bloemen, een dinerbon en een mooie groepsfoto.

Op de foto v.l.n.r.: Cissy Dieker, Marianne Konijnenberg, Hetty Witteveen, Martin van den Berg, Gerdien Stoker, Jolanda Dieker, Annie Koorn, Roelie van Wijngeeren en Jacqueline de Waal. Op de foto ontbreekt Anja Gorkink.

Kijk hier voor nog enkele foto´s